Суббота, 18.05.2024, 06:59
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Май » 14 » Овочевий суп з хроном та гірчицею
    20:48
    Овочевий суп з хроном та гірчицею

    Інгредієнти

    Вам знадобляться:
    курятина і бульйон з неї
    2 середні картоплини
    1 велика цибулина
    1 морква
    1 помідор (у мене був заморожений)
    150 гр. броколі або цвітної капусти
    2 зубчики часнику
    петрушка (побільше)
    хрін (1 ст. ложки)
    гірчиця (1 ст. ложка)
    сіль

    Спосіб приготування

    Як-то раз підгледіла я в передачі Смак рецепт незвичайного супчика, і від ліні своєї зробити його зібралася нескоро, але як приготувала вперше - з тих пір він у мене на постійному озброєнні - його із задоволенням їсть мій син і не тільки. Отже:
    Зварити курячий бульйон, курку дістати, звільнити від кісточок (в оригінальному рецепті була куряча грудка, подрібнена кубиками), повернути назад у бульйон.
    Додати картоплю, цибулю - все середніми кубиками, моркву - на крупній тертці.
    Дати закипіти, посолити (за бажанням можна підсилити смак розсипчастим бульйоном) хвилин через 10 додати брокколі та подрібнену помідорку (попередньо звільнивши її від шкірки).
    В оригінальному рецепті не було селери, а у мене як раз вдома був, подумавши, я додала ще й четвертинку кореня селери, потертого на крупній тертці - і не пошкодувала - смак селери і гірчиці дуже доповнюють один одного.
    Варити до готовності всіх овочів - приблизно ще хвилин 10.
    За хвилину до виключення додаємо часник, столову ложку гірчиці, столову ложку хрону (не соромимося), всипаємо петрушку, накриваємо кришкою і виключаємо газ.
    Слід дати йому постояти хвилин 5-10, щоб часник віддав свій аромат.
    Ось і все.

    Про рецепті

    Суп гарний тим, що він цілком ситний і разом з тим діетічен: у ньому немає нічого обсмаженого - та й не потрібно - смак тепер більше, ніж повний.
    Категория: Супи | Просмотров: 546 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz