Інгредієнти бісквіт:
5 яєць
200г вершкового масло
250г цукру
1ст. мукі
1ч. л. разрихлітеля
1,5 ст. л какао
1ст. орехов
4ст. л сметани
1ст. сахарной пудри
0,5 ч. л лимонного соку.
крем 1:
500мл. слівок вище 30%
0,5 б сгущонного молока з присмаком кави.
4пачечкі закріплювача вершків.
Категория: Випічка |
Просмотров: 1992 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 04.08.2009
|
Інгредієнти Тісто листкове 0,5 аркуша.
Какао 2 ст/ложки.
Полуничний джем.
Спосіб приготування Тісто ділимо на 6 однакових частин.
До 2 додаємо по ложці какао і змішуємо.
Робимо 6 тонких ковбасок (а процесі використовуємо борошно, щоб тісто не прилипало до рук).
З'єднуємо біля основи 3 ковбаски і плетемо кіски, використовуючи 2 з листкового тіста без какао, і одну з какао.
Категория: Випічка |
Просмотров: 356 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 27.07.2009
|
Інгредієнти тісто:
5 яєць
2ст. сахара
2,5 ст. мукі
1п. ваніліна
1п. разрихлітеля
200гр. сметани
крем:
1,5 п. масла
1,5 б. сгущенного молока
Спосіб приготування хочу теж поїли вкуснятінкой:
1. яйце збити з сахором, додати сметану, ванілін і розпушувач. все добре перемішати і всипати борошно.
Категория: Випічка |
Просмотров: 617 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 15.07.2009
|
Інгредієнти 2 яйця
1 ст муки
1 ст кефіру
3 столові ложки цукру
сода
сіль
Спосіб приготування замішуємо тісто і випікаємо на раст. масле. Подати зі сметанкою або варенням.
Смачного !!!!
Про рецепті Готується дуже швидко, тому дуже гарні на сніданок.
Категория: Випічка |
Просмотров: 1251 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 11.06.2009
|
Інгредієнти 125 р. цукрового піску дуже дрібного.
150г борошна пшеничного.
150г. вершкового масла.
1 пак. розпушувача.
2 яйця.
1 пак. ваніліну.
6 ст. лож. води.
100г. ізюма.
масло вершкове, сухарі панірувальні.
Спосіб приготування Вершкове масло повинне бути м'яким, перемішати з цукром.
Категория: Випічка |
Просмотров: 408 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 08.06.2009
|
Інгредієнти 250 г маргарину (Рама)-м'яке, не розтоплене
3-4 столові ложки сметани
1 яйце
2 жовтки
100 г цукру
1 п. пекарського порошку (соди)-розраховане на 500 г борошна
200 г арахісу
400 г борошна, приблизно, що-б замісити руками
залишити трохи арахісу на посипання печива
і 1 білок з пудрою на змащення печива
Спосіб приготування Замісити тісто, всипати горіхи.
Категория: Випічка |
Просмотров: 689 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 27.05.2009
|
Інгредієнти Тісто
4 яйця
1 склянка маку
1 стакан кефіру
1 склянка цукру
1 склянка борошна
3 \ 4чайно ложки соди (негашеним)
---------------------------------
Крем
4 столові ложки какао
1 банка згущеного молока
200 г масла
Спосіб приготування Свечера потрібно збити 4 яйця та залити ними 1 стакан мака.
Категория: Випічка |
Просмотров: 781 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 21.05.2009
|
Інгредієнти 2 яйця
200 гр цукру
500 гр сиру
200 мл рослинної олії
1 пачку ваільного цукру
2 пачки разрехлітеля
700 до 800 гр борошна
начинку до смаку
Спосіб приготування Замісити м'яке тісто і на 30 хв. залишити лежати.
Розділити тісто на 8 чястей
Кожну частину розкачати не тонкий коржем і розрізати на 8 частин, як торт.
Категория: Випічка |
Просмотров: 423 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 01.05.2009
|
Інгредієнти Для бісквіту:
4 яйця,
250г цукру,
250 г м'якого сиру,
300 г борошна,
1 чайна ложка розпушувача для тіста.
Для начинки:
300-350г журавлини,
400-450г цукру, 2
50г м'якого сиру.
2 крохмалю.
Спосіб приготування Спочатку підготуємо журавлину. Беремо журавлину, змішуємо її з цукром, подрібнюємо у блендері, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і уварювали 15-20 хвилин.
Категория: Випічка |
Просмотров: 487 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 23.04.2009
|
Інгредієнти 1пласт листкового тіста,
1 упаковка копченої червоної риби резанной пластами,
1 яйце,
сир камамбер 50 гр.
Спосіб приготування з листкового тіста вирізати велике коло,
розділити його на частини як піцу,
на кожен трикутник (на широку частину його) кладемо тоненький шматочок копченої риби, і зверху кладемо сир камамбер.
Категория: Випічка |
Просмотров: 363 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 21.04.2009
|
|