Інгредієнтитісто:
5 яєць
2ст. сахара
2,5 ст. мукі
1п. ваніліна
1п. разрихлітеля
200гр. сметани
крем:
1,5 п. масла
1,5 б. сгущенного молока
Спосіб приготуванняхочу теж поїли вкуснятінкой:
1. яйце збити з сахором, додати сметану, ванілін і розпушувач. все добре перемішати і всипати борошно.
2. готове тісто викласти у форму, на пергаментний папір.
(добре якщо форма буде 30х40см. , тоді корж буде
пишніше)
випікати корж в розігрітій деховке при 180С, 20 хвилин.
3. з готового охололого коржа виїмкою або склянкою зробити
кружечки. залишки коржа подрібнити в крихту.
4. масло розтопити і змішати зі згущеним молоком до одно-
рідної маси.
5. кружечки мачає в рідкий крем і обвалюють у крихті.
(якщо крем загус його можна розігріти на плиті або
мікрохвильовці)
6. готове тістечко поставити в холод на 30-40 хвилин для
загустения крему.
7. приємного апетиту!
|