ІнгредієнтиТісто листкове 0,5 аркуша.
Какао 2 ст/ложки.
Полуничний джем.
Спосіб приготуванняТісто ділимо на 6 однакових частин.
До 2 додаємо по ложці какао і змішуємо.
Робимо 6 тонких ковбасок (а процесі використовуємо борошно, щоб тісто не прилипало до рук).
З'єднуємо біля основи 3 ковбаски і плетемо кіски, використовуючи 2 з листкового тіста без какао, і одну з какао.
Укладаємо косичку у форму . . . змащуємо білком і ставимо в духовку на 20 хвилин.
Подаємо з полуничним або будь-яким іншим джемом.
СМАЧНОГО!
Про рецептіРецепт не оригінальний, але я саме такий кіски у нас не бачила. Так чи інакше, я розміщую варіантом.
|