Суббота, 18.05.2024, 09:07
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » Випічка
    Інгредієнти 1. печенье (пісочне, у мене було "Топлене")-600гр 2. масло вершкове-150гр. 3. Молоко-200гр 4. какао-2ст. л. (Я так і не змогла купити какао, довелося замінити Nesquik. Поетому вийшло трохи світліше, ніж має бути. ) 5. сахар-100гр. 6. коньяк-2ч. л (можна і без нього) Спосіб приготування 1.
    Категория: Випічка | Просмотров: 597 | Добавил: mrsuch | Дата: 21.04.2009

    Інгредієнти ТІСТО Борошно 2 склянки Вершкове масло 50 гр. Сметана 150 гр. Яйце 1 шт. Цукор 1 ч. л. Сіль 1/2 ч. л Сода 1/4 ч. л. НАЧИНКА Цуккіні 1 невеликий Мідії морожені 200 гр. Порей ~ 10 см. Яйце 1 шт. Сирок плавлений 100 гр. Молоко ~ 50 мл. Сир «Чечіль»-косичка.
    Категория: Випічка | Просмотров: 419 | Добавил: mrsuch | Дата: 06.04.2009

    Інгредієнти dlya testa: muka, voda, sol ', dlya nachinki: tikva varennaya, sol', saxar! Спосіб приготування а от від мене рецепт хінкалов: 1кг борошна, 500гр води, 1чайная ложка солі замісити дуже м'яке тісто, зробити маленькі кульки, по одному розкочувати дуже тонко і пекти на чавунної сковороді, кожен спечений хінкал укутати, можна в чистий рушник, після мити в дуже гарячій воді кип'яченої, на кожен хінкал відразу після миття мазати топленим маслом теплим або теплим вершковим маслом, може кому захочеться спекти, раджу, мало не забула начинку: зварити гарбуз після стовкти додати цукор, щоб була досить солодкою і пошепКи солі, можна блендером розмішати!
    Категория: Випічка | Просмотров: 449 | Добавил: mrsuch | Дата: 05.04.2009

    Інгредієнти тісто філо - 400 р. Це означає 14 найтонших тесту аркушів розміром 35х40 см йогурт - 400 г яйця - 4 штуки олія оливкова - не менше половини склянки, а можна і більше вода содова - близько однієї склянки бринза з коров'ячого молока - 250-300 г оливкова олія для змащування форми Спосіб приготування Донечко попросила дружину зробити баница, і я подумав, що даремно досі приховував цей прекрасний рецепт.
    Категория: Випічка | Просмотров: 517 | Добавил: mrsuch | Дата: 20.03.2009

    « 1 2 3 4 5 6

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz