Інгредієнтиdlya testa: muka, voda, sol ', dlya nachinki: tikva varennaya, sol', saxar!
Спосіб приготуванняа от від мене рецепт хінкалов: 1кг борошна, 500гр води, 1чайная ложка солі замісити дуже м'яке тісто, зробити маленькі кульки, по одному розкочувати дуже тонко і пекти на чавунної сковороді, кожен спечений хінкал укутати, можна в чистий рушник, після мити в дуже гарячій воді кип'яченої, на кожен хінкал відразу після миття мазати топленим маслом теплим або теплим вершковим маслом, може кому захочеться спекти, раджу, мало не забула начинку: зварити гарбуз після стовкти додати цукор, щоб була досить солодкою і пошепКи солі, можна блендером розмішати! приємного апетиту !!!
|