Суббота, 18.05.2024, 10:17
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Апрель 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2009 » Апрель » 05
    Інгредієнти dlya testa: muka, voda, sol ', dlya nachinki: tikva varennaya, sol', saxar! Спосіб приготування а от від мене рецепт хінкалов: 1кг борошна, 500гр води, 1чайная ложка солі замісити дуже м'яке тісто, зробити маленькі кульки, по одному розкочувати дуже тонко і пекти на чавунної сковороді, кожен спечений хінкал укутати, можна в чистий рушник, після мити в дуже гарячій воді кип'яченої, на кожен хінкал відразу після миття мазати топленим маслом теплим або теплим вершковим маслом, може кому захочеться спекти, раджу, мало не забула начинку: зварити гарбуз після стовкти додати цукор, щоб була досить солодкою і пошепКи солі, можна блендером розмішати!
    Категория: Випічка | Просмотров: 450 | Добавил: mrsuch | Дата: 05.04.2009


    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz