Інгредієнти1. печенье (пісочне, у мене було "Топлене")-600гр
2. масло вершкове-150гр.
3. Молоко-200гр
4. какао-2ст. л. (Я так і не змогла купити какао, довелося замінити Nesquik. Поетому вийшло трохи світліше, ніж має бути. )
5. сахар-100гр.
6. коньяк-2ч. л (можна і без нього)
Спосіб приготування1. Ізмельчіть печиво у блендері або м'ясорубці.
2. В киплячому молоці розтопити масло, додати молоко цукор, какао і коньяк. Остудіть.
3. Смешать подрібнене печиво з отриманою рідиною.
4. поставіть суміш холод-к хвилин на 30
5. Налепіть нашу картопельку:).
Смачного !!!!!
Про рецептіТаку "Картоплю" за радянських часів продавали в кулінаріях по 22 копійки.
|