Суббота, 18.05.2024, 11:26
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » Випічка
    Інгредієнти 1. 2 яйця 2. 1 стакан молока 3. 1 склянка цукру 4. 1 стакан родзинок 5. 0,5 палички тремтить (50г) 6. 3 склянки борошна 7. 200г розтопленого масла злив. або маргарину Спосіб приготування 1,2,3,4 і п'ятий пункт продуктів змішати і поставити на 6-8 годин на тепло і потім змішати з 6і 7 пунктом і в піч готуватися
    Категория: Випічка | Просмотров: 467 | Добавил: mrsuch | Дата: 23.05.2010

    Інгредієнти 4 яйця, 1ст. сахара, 250гр. слів. масла або маргарину, 0,5 ст. молока, 50гр. ізюма, 15гр. разрихлітеля або 0. 5ч. л. соди-гашеного оцтом, дрібка солі, 500гр. мукі, терта цедра і сік одного лимона. Спосіб приготування 1. Размягченное масло або маргарин (кімнатної температури) добре збити міксером, додати цукор.
    Категория: Випічка | Просмотров: 480 | Добавил: mrsuch | Дата: 15.05.2010

    Інгредієнти БІСКВІТ: 6 яєць, 240г. цукру, 90г. борошна, 90г. крохмалю, 150г. роздрібнений фісташок. КРЕМ: 1 банку консервованих фруктів (абрикоси, персики, груші - на смак), 20г. желатину, 500 г. вершків 30-35% жирності, закріплювач для вершків 3-4 пакетики, 2-4 ст. л. цукру, сік 1 лимона.
    Категория: Випічка | Просмотров: 476 | Добавил: mrsuch | Дата: 15.05.2010

    Інгредієнти 200г маргарину 150г цукру ванілін 3яйца 1 \ 2ч. лож. імбиру 1ч. лож. кориці 2ч. л. розпушувача 600г борошна (дивитися скільки візьме, щоб не липнуло до рук але було м'яким. ) Для глазурі: сах. пудра - 200 - 300 гр. барвники Спосіб приготування Масло розтерти з цукром і ваніллю, додати імбир і корицю додати яйця і розтерти до розчинення цукру додати борошно з розпушувачем і вимісити тісто.
    Категория: Випічка | Просмотров: 446 | Добавил: mrsuch | Дата: 02.05.2010

    Інгредієнти 3 яйця 150 г цукру 150 г борошна 150 г маргарину 50 г маку 1/2 ч. л. соди 300 г чорносливу 250 г білого шоколаду Спосіб приготування Мак розмолоти в кавомолці, змішати з борошном і содою. Маргарин розтопити. Чорнослив залити невеликою кількістю води і проварити на слабкому вогні до консистенції "варення".
    Категория: Випічка | Просмотров: 482 | Добавил: mrsuch | Дата: 27.04.2010

    Інгредієнти для тіста: 7 гр свіжих дріжджів (взяла 0,5 ч л сухих дріжджів) 240 мл води теплої 350 гр хлібної борошна пшеничного 1 ч л солі Для начинки: пучок петрушки 6 зубчиків часнику 75 гр вершкового масла (можна взяти 100 г) Спосіб приготування Дріжджі розвести у воді.
    Категория: Випічка | Просмотров: 514 | Добавил: mrsuch | Дата: 18.04.2010

    Інгредієнти Для тіста: 5 яєць, 180 г цукру, 1/2 пачки ванільного цукру, 250 г вершкового масла, 150 г борошна, 1 ст. ложку білих сухарів, 1 пачку порошку для печива. Для прошарку і крему: вишневе або малинове варення, мелене ядро волоського горіха, 60 г цукрової пудри, 2 яйця, 2 ст.
    Категория: Випічка | Просмотров: 454 | Добавил: mrsuch | Дата: 16.04.2010

    Інгредієнти 50 гр. масла 2 шт. середнього розміру яєць 150 гр. цукру 1 пакет кокосової стружки (200 гр. ) Спосіб приготування Духовка - 175Ц Розтопити масло, додати кокосову стружку і цукор. . Яйця добре збити (до піни) і змішати з кокос-масляний сумішшю. Дати постояти приблизно 20 хв.
    Категория: Випічка | Просмотров: 417 | Добавил: mrsuch | Дата: 14.04.2010

    Інгредієнти 0. 8л молоко 200г маргарину 75г дріжджів 4 столові ложки сметани 4 столові ложки цукру 4 жовтки дрібка солі борошно Спосіб приготування Розпустити маргарин в теплому молоці, дріжджі розвести цукром, збити жовтки зі сметаною і сіллю, все з'єднати і вимішувати, додаючи борошно.
    Категория: Випічка | Просмотров: 376 | Добавил: mrsuch | Дата: 02.04.2010

    Інгредієнти для тіста: спаржа 100 гр., сіль, перець, раст. масло 1-2 ст. л., мінералка 100 мл., яйця 4 шт., борошно 1-2 ст. л. начинка: спаржа 200-300 гр., копчена риба 200 гр., сметана 150-200 гр., хрін неядрений 1-2 ч. л., кріп, перець, сіль. Спосіб приготування Добрий день!
    Категория: Випічка | Просмотров: 397 | Добавил: mrsuch | Дата: 21.03.2010

    « 1 2 3 4 5 6 »

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz