Інгредієнти 1. 2 яйця
2. 1 стакан молока
3. 1 склянка цукру
4. 1 стакан родзинок
5. 0,5 палички тремтить (50г)
6. 3 склянки борошна
7. 200г розтопленого масла злив. або маргарину
Спосіб приготування 1,2,3,4 і п'ятий пункт продуктів змішати і поставити на 6-8 годин на тепло і потім змішати з 6і 7 пунктом і в піч готуватися
Категория: Випічка |
Просмотров: 467 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 23.05.2010
|
Інгредієнти 4 яйця,
1ст. сахара,
250гр. слів. масла або маргарину,
0,5 ст. молока,
50гр. ізюма,
15гр. разрихлітеля або 0. 5ч. л. соди-гашеного оцтом,
дрібка солі,
500гр. мукі,
терта цедра і сік одного лимона.
Спосіб приготування 1. Размягченное масло або маргарин (кімнатної температури) добре збити міксером, додати цукор.
Категория: Випічка |
Просмотров: 480 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 15.05.2010
|
Інгредієнти БІСКВІТ: 6 яєць, 240г. цукру, 90г. борошна, 90г. крохмалю, 150г. роздрібнений фісташок. КРЕМ: 1 банку консервованих фруктів (абрикоси, персики, груші - на смак), 20г. желатину, 500 г. вершків 30-35% жирності, закріплювач для вершків 3-4 пакетики, 2-4 ст. л. цукру, сік 1 лимона.
Категория: Випічка |
Просмотров: 476 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 15.05.2010
|
Інгредієнти 200г маргарину
150г цукру
ванілін
3яйца
1 \ 2ч. лож. імбиру
1ч. лож. кориці
2ч. л. розпушувача
600г борошна (дивитися скільки візьме, щоб не липнуло до рук але було м'яким. )
Для глазурі:
сах. пудра - 200 - 300 гр.
барвники
Спосіб приготування Масло розтерти з цукром і ваніллю, додати імбир і корицю
додати яйця і розтерти до розчинення цукру
додати борошно з розпушувачем і вимісити тісто.
Категория: Випічка |
Просмотров: 446 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 02.05.2010
|
Інгредієнти 3 яйця
150 г цукру
150 г борошна
150 г маргарину
50 г маку
1/2 ч. л. соди
300 г чорносливу
250 г білого шоколаду
Спосіб приготування Мак розмолоти в кавомолці, змішати з борошном і содою. Маргарин розтопити. Чорнослив залити невеликою кількістю води і проварити на слабкому вогні до консистенції "варення".
Категория: Випічка |
Просмотров: 482 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 27.04.2010
|
Інгредієнти для тіста:
7 гр свіжих дріжджів (взяла 0,5 ч л сухих дріжджів)
240 мл води теплої
350 гр хлібної борошна пшеничного
1 ч л солі
Для начинки:
пучок петрушки
6 зубчиків часнику
75 гр вершкового масла (можна взяти 100 г)
Спосіб приготування Дріжджі розвести у воді.
Категория: Випічка |
Просмотров: 514 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 18.04.2010
|
Інгредієнти Для тіста:
5 яєць, 180 г цукру,
1/2 пачки ванільного цукру,
250 г вершкового масла,
150 г борошна, 1 ст. ложку білих сухарів,
1 пачку порошку для печива.
Для прошарку і крему:
вишневе або малинове варення,
мелене ядро волоського горіха,
60 г цукрової пудри,
2 яйця, 2 ст.
Категория: Випічка |
Просмотров: 454 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 16.04.2010
|
Інгредієнти 50 гр. масла
2 шт. середнього розміру яєць
150 гр. цукру
1 пакет кокосової стружки (200 гр. )
Спосіб приготування Духовка - 175Ц
Розтопити масло, додати кокосову стружку і цукор. .
Яйця добре збити (до піни) і змішати з кокос-масляний сумішшю. Дати постояти приблизно 20 хв.
Категория: Випічка |
Просмотров: 417 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 14.04.2010
|
Інгредієнти 0. 8л молоко
200г маргарину
75г дріжджів
4 столові ложки сметани
4 столові ложки цукру
4 жовтки
дрібка солі
борошно
Спосіб приготування Розпустити маргарин в теплому молоці, дріжджі розвести цукром, збити жовтки зі сметаною і сіллю, все з'єднати і вимішувати, додаючи борошно.
Категория: Випічка |
Просмотров: 376 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 02.04.2010
|
Інгредієнти для тіста:
спаржа 100 гр.,
сіль, перець,
раст. масло 1-2 ст. л.,
мінералка 100 мл.,
яйця 4 шт.,
борошно 1-2 ст. л.
начинка:
спаржа 200-300 гр.,
копчена риба 200 гр.,
сметана 150-200 гр.,
хрін неядрений 1-2 ч. л.,
кріп, перець, сіль.
Спосіб приготування Добрий день!
Категория: Випічка |
Просмотров: 397 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 21.03.2010
|
|