Суббота, 18.05.2024, 09:07
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Апрель » 16 » ТОРТ "Кавалер"
    19:24
    ТОРТ "Кавалер"

    Інгредієнти

    Для тіста:
    5 яєць, 180 г цукру,
    1/2 пачки ванільного цукру,
    250 г вершкового масла,
    150 г борошна, 1 ст. ложку білих сухарів,
    1 пачку порошку для печива.
    Для прошарку і крему:
    вишневе або малинове варення,
    мелене ядро волоського горіха,
    60 г цукрової пудри,
    2 яйця, 2 ст. ложки молока,
    1/3 пачки ванільного цукру,
    60 г тертого шоколаду,
    60 г вершкового масла.

    Спосіб приготування

    Збити в піну 5 яєчних жовтків, цукор і ванільний цукор, додати до неї розтерті дочиста вершкове масло, просіяні сухарі, змішаний з борошном порошок для печива і міцну піну з 5 яєчних білків.
    Змазати форму вершковим маслом, посипати сухарями і випікати в ній при середній температурі чотири однакових круглих пласта. Торт готується таким чином: нижній шар покрити кремом, другий - фруктовим повидлом, а зверху посипати меленим горіхом, третій пласт намазати знову кремом. Весь торт покрити кремом і посипати ванільним цукром. Приготування крему: 60 г цукрової пудри розтерти з двома яйцями в піну, додати до неї 2 ст. ложки молока, ванільний цукор і зварити густу масу. Помішуючи, охолодити її, додати тертий шоколад, вершкове масло і все розтерти в однорідну пишну масу.
    Категория: Випічка | Просмотров: 454 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz