Інгредієнти4 яйця,
1ст. сахара,
250гр. слів. масла або маргарину,
0,5 ст. молока,
50гр. ізюма,
15гр. разрихлітеля або 0. 5ч. л. соди-гашеного оцтом,
дрібка солі,
500гр. мукі,
терта цедра і сік одного лимона.
Спосіб приготування1. Размягченное масло або маргарин (кімнатної температури) добре збити міксером, додати цукор.
2. Яйца ввести по одному, влити молоко.
3. Добавіть сіль, цедру і сік лимона, розпушувач і борошно.
4. Все добре перемішати до однорідної маси, підмішати ізюм.
5. Форму для випікання змастити маргарином, викласти в неї тісто і випікати 30-40мінут при 200 ° С.
6. Остудіть пиріг.
7. По бажанням пиріг можна прикрасити зверху цукровою пудрою або шоколадною глазур'ю.
|