Суббота, 18.05.2024, 10:57
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Апрель » 18 » Хлібці з часником і петрушкою
    19:45
    Хлібці з часником і петрушкою

    Інгредієнти

    для тіста:
    7 гр свіжих дріжджів (взяла 0,5 ч л сухих дріжджів)
    240 мл води теплої
    350 гр хлібної борошна пшеничного
    1 ч л солі
    Для начинки:
    пучок петрушки
    6 зубчиків часнику
    75 гр вершкового масла (можна взяти 100 г)

    Спосіб приготування

    Дріжджі розвести у воді. Борошно просіяти з сіллю. Влити розведені дріжджі, змішати.
    Дати відпочити 10 хвилин, потім ретельно замісити м'яке тісто.
    Місити 10 хвилин на робочому столі.
    Потім готове тісто перекласти в миску, накрити.
    Залишити підходити на півтори години.
    Тим часом зробити олія з петрушкою:
    Великий пучок петрушки, дуже дрібно посікти (у мене вона була порізана не дуже дрібно)
    6 зубчиків часнику, дрібненько покришити
    75 гр вершкового масла кімнатної температури (я взяла 100 гр)
    Все ретельно перемішати, залишити з мисочці, в холодильник не ставити. Потрібно м'яке.
    Тісто розділити на 4 частини, кожну частину розкачати в тонкий корж.
    Змазати масляної масою (розрахувати щоб вистачило на 4 хлібця)
    згорнути в 3 шари накладаючи спочатку праву сторону на середину, потім ліву (можна і навпаки)
    знову змастити масляною сумішшю і повторити процес описаний вище, ще раз змастити і згорнути навпіл викласти на деко застелений папером для випічки
    залишити підходити в теплому місці (зараз я це роблю в нагрітої до 40 градусів духовці)
    на 45 хвилин.
    Розігріти духовку до 230 градусів і випікати хлібці 25-30 хвилин.

    Про рецепті

    Це так смачно, ароматнода ще й корисно, все таки часник по осінньої негоди хороша профілактика від гріппа. Петрушку можна замінити будь-який травичкою на ваш смак
    Категория: Випічка | Просмотров: 514 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz