Суббота, 18.05.2024, 06:58
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Май » 15 » торт "Фруктовий"
    19:35
    торт "Фруктовий"

    Інгредієнти

    БІСКВІТ: 6 яєць, 240г. цукру, 90г. борошна, 90г. крохмалю, 150г. роздрібнений фісташок. КРЕМ: 1 банку консервованих фруктів (абрикоси, персики, груші - на смак), 20г. желатину, 500 г. вершків 30-35% жирності, закріплювач для вершків 3-4 пакетики, 2-4 ст. л. цукру, сік 1 лимона. ДЛЯ ПРИКРАСИ: Будь-які улюблені фрукти та ягоди, 1 упаковка желюючий заливки для торта, 50г. роздрібнений фісташок

    Спосіб приготування

    БІСКВІТНЕ ТІСТО: 1. Взбіть білки в щільну масу з дрібкою солі, поступово додати 120г. цукру. Збивати поки цукор повністю не розчиниться. 2. Желткі, 120г. цукру, 3 ст. л. гарячої води і за бажанням ванільний цукор - збивати, поки маса не збільшиться в 2-3 рази і не розчиниться повністю цукор. 3. Соеденіть білкову та жовткова маси, перемішувати акуратно. 4. Добавіть размельченниє фісташки. 5. Соедініть борошно з крохмалем, просіяти в яєчну масу і акуратно перемішати. 6. Виложіть у форму і випікати при 150 гр. близько 50-60 хвилин. КРЕМ: Сік з консервованих фруктів (200-230мл) присмачити лимонним соком і цукром, додати розчинений желатин. Поставити в холодильник, поки маса не почне застигати. Збити вершки; з'єднати з застигають соком. Якщо маса зажідкая, поставити в холодильник "подзастить". Бісквіт розрізати на 2-3 шару. Збирати торт з бортiком від форми. Кожен корж змастити кремом, за бажанням на який-небудь шар викласти фрукти. Поставити в холодильник, поки крем не застигне. Після цього прибрати бортик, змазати край залишками крему, прикрасити крихтою з фісташок. На верх торта викласти фрукти та ягоди, залити желюючий заливкою.

    Про рецепті

    Бісквіт краще випікати за день до свята, щоб трохи "подчерствел".
    Категория: Випічка | Просмотров: 476 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz