Інгредієнтидля тіста:
спаржа 100 гр. ,
сіль, перець,
раст. масло 1-2 ст. л. ,
мінералка 100 мл. ,
яйця 4 шт. ,
борошно 1-2 ст. л.
начинка:
спаржа 200-300 гр. ,
копчена риба 200 гр. ,
сметана 150-200 гр. ,
хрін неядрений 1-2 ч. л. ,
кріп, перець, сіль.
Спосіб приготуванняДобрий день!
Дуже любить моє сімейство спаржу,
в якому вигляді тільки її вже не готувала,
млинці спекла вперше, смачно, ніжно . . .
У підсоленій воді (+ трохи цукру) відвару
очищену спаржу (300 гр. ) близько 15 хвилин.
Подрібнити в блендері, що залишилася, спаржу, додала яйця,
мінералку, раст. масло і борошно, замісити тісто,
посолити і поперчити його.
Спекла 4 ВМЙОЮЙЛБ.
В сметану додала хрін і порізаний кріп, приправила.
Кожен млинець змастила сметанним кремом, розрізала навпіл,
на одну половину поклала 2-3 спаржіни
і шматочок копченої форелі,
на другий-спаржу і малосольні лосось,
повернула в рулетики, готово!
Смачного !!!
|