Інгредієнти200г маргарину
150г цукру
ванілін
3яйца
1 \ 2ч. лож. імбиру
1ч. лож. кориці
2ч. л. розпушувача
600г борошна (дивитися скільки візьме, щоб не липнуло до рук але було м'яким. )
Для глазурі:
сах. пудра - 200 - 300 гр.
барвники
Спосіб приготуванняМасло розтерти з цукром і ваніллю, додати імбир і корицю
додати яйця і розтерти до розчинення цукру
додати борошно з розпушувачем і вимісити тісто.
дати полежати 10-20 хвилин
расскатать 5 мм, вирізати фігурки (я зробила трафарети з паперу - ялинку, сніжинку, чобіт, забула сніговика ((
деко змастити олією, застелити папером і викласти наші фігурки не дуже близько одне від одного.
Важливо! - Зробити відразу дірочки (дерев. паличкою)
випікати в нагрітій духовці 180С 12 хв.
Глазур: сах. пудру насипати в мисочки (кількість залежить від фарб, у мене було три - зелена, синя і рожева)
додати в кожну свій колір - якщо фарба суха, додасть води, щоб була як густа сметана (у мене фарба рідка)
Готове печиво вмочити в глазур і викласти на серветку, дати обсохнути і повісити на нашу ялинку.
Дітки в захваті, та й дорослим піднімає різдвяний дух!
Про рецептіВсіх вітаю з наступаючим Різдвом і Новим 2009 Роком! Щастя, радості, здоров'я та багато творчих ідей!
|