Суббота, 18.05.2024, 10:17
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Апрель » 14 » Devichnik 2-Кокосові верхівки
    19:52
    Devichnik 2-Кокосові верхівки

    Інгредієнти

    50 гр. масла
    2 шт. середнього розміру яєць
    150 гр. цукру
    1 пакет кокосової стружки (200 гр. )

    Спосіб приготування

    Духовка - 175Ц
    Розтопити масло, додати кокосову стружку і цукор. .
    Яйця добре збити (до піни) і змішати з кокос-масляний сумішшю. Дати постояти приблизно 20 хв.
    Деко викласти папером для випічки
    Столовой ложкою набрати суміш і викласти на лист, надавши форму конусом.
    Випікати в середньому рівні духовки приблизно 10 хв. або поки конуси не стануть жовто-золотистого кольору.

    Про рецепті

    Ця випічка проста і дуже вкусна. Поетому мій девишник часто переходить в "детішнік" :-))) Модифікації: Можна шоколад (не нижче 75% какао) нарубати до невеликих шматочків і змішати з сумішшю, а потім випекать. Ілі розтопити шоколад на водяній бані. Готові і охолоджені верхівки, взявши за вузьку частину занурити в розтоплений шоколад, так, щоб підстава була їм покрито, і охолодити в холодильнику на папері для випічки до застигання шоколада. Можно будь-яку ягоду (я люблю малину - розмолоти до пюре в блендері з цукром і корицею. сервірувати так: у невеликий дессертной тарілці - 2 ст. л. ягідного пюре, а зверху шоколадні верхівки). Йяммі !!!
    Категория: Випічка | Просмотров: 417 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz