Інгредієнти50 гр. масла
2 шт. середнього розміру яєць
150 гр. цукру
1 пакет кокосової стружки (200 гр. )
Спосіб приготуванняДуховка - 175Ц
Розтопити масло, додати кокосову стружку і цукор. .
Яйця добре збити (до піни) і змішати з кокос-масляний сумішшю. Дати постояти приблизно 20 хв.
Деко викласти папером для випічки
Столовой ложкою набрати суміш і викласти на лист, надавши форму конусом.
Випікати в середньому рівні духовки приблизно 10 хв. або поки конуси не стануть жовто-золотистого кольору.
Про рецептіЦя випічка проста і дуже вкусна. Поетому мій девишник часто переходить в "детішнік" :-))) Модифікації: Можна шоколад (не нижче 75% какао) нарубати до невеликих шматочків і змішати з сумішшю, а потім випекать. Ілі розтопити шоколад на водяній бані. Готові і охолоджені верхівки, взявши за вузьку частину занурити в розтоплений шоколад, так, щоб підстава була їм покрито, і охолодити в холодильнику на папері для випічки до застигання шоколада. Можно будь-яку ягоду (я люблю малину - розмолоти до пюре в блендері з цукром і корицею. сервірувати так: у невеликий дессертной тарілці - 2 ст. л. ягідного пюре, а зверху шоколадні верхівки). Йяммі !!!
|