ІнгредієнтиДля бісквіту:
4 яйця,
250г цукру,
250 г м'якого сиру,
300 г борошна,
1 чайна ложка розпушувача для тіста.
Для начинки:
300-350г журавлини,
400-450г цукру, 2
50г м'якого сиру.
2 крохмалю.
Спосіб приготуванняСпочатку підготуємо журавлину. Беремо журавлину, змішуємо її з цукром, подрібнюємо у блендері, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і уварювали 15-20 хвилин. Остуджуємо.
Бісквіт: яйця з цукром збиваємо міксером до білої пишної маси. Не припиняючи збивання, акуратно підмішує сир. Потім вводимо просіяне борошно з розпушувачем і, обережно рукою, перемішуємо до однорідної маси.
Начинка: сир збиваємо міксером, додаємо підготовлену смородину і крохмаль, і добре перемішуємо.
У форму (діаметр 24-26 см) виливаємо половину порції бісквітного п/ф трохи винограду, потім начинку, і зверху залишок бісквіта.
Випікаємо при 180С 40-50 хвилин.
Остиглий пиріг виймаємо з форми.
Смачного!!
Про рецептіВ оригінальному рецепті порічки, але я взяла клюкву. І замість 2 ложок борошна в журавлину і сир додала крахмал. Очень смачний пиріг! Ще раз величезне спасибі за прекрасні рецепти. Светочка ви велика розумниця!! ! «Велике спасибі!» на Яндекс. Фотках
|