Суббота, 18.05.2024, 09:07
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Апрель 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2009 » Апрель » 23 » Бісквітний пиріг з журавлиною і сиром
    10:30
    Бісквітний пиріг з журавлиною і сиром

    Інгредієнти

    Для бісквіту:
    4 яйця,
    250г цукру,
    250 г м'якого сиру,
    300 г борошна,
    1 чайна ложка розпушувача для тіста.
    Для начинки:
    300-350г журавлини,
    400-450г цукру, 2
    50г м'якого сиру.
    2 крохмалю.

    Спосіб приготування

    Спочатку підготуємо журавлину. Беремо журавлину, змішуємо її з цукром, подрібнюємо у блендері, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і уварювали 15-20 хвилин. Остуджуємо.
    Бісквіт: яйця з цукром збиваємо міксером до білої пишної маси. Не припиняючи збивання, акуратно підмішує сир. Потім вводимо просіяне борошно з розпушувачем і, обережно рукою, перемішуємо до однорідної маси.
    Начинка: сир збиваємо міксером, додаємо підготовлену смородину і крохмаль, і добре перемішуємо.
    У форму (діаметр 24-26 см) виливаємо половину порції бісквітного п/ф трохи винограду, потім начинку, і зверху залишок бісквіта.
    Випікаємо при 180С 40-50 хвилин.
    Остиглий пиріг виймаємо з форми.
    Смачного!!

    Про рецепті

    В оригінальному рецепті порічки, але я взяла клюкву. І замість 2 ложок борошна в журавлину і сир додала крахмал. Очень смачний пиріг! Ще раз величезне спасибі за прекрасні рецепти. Светочка ви велика розумниця!! ! «Велике спасибі!» на Яндекс. Фотках
    Категория: Випічка | Просмотров: 488 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz