Суббота, 18.05.2024, 08:13
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2009 » Май » 27 » арахісове печиво
    11:51
    арахісове печиво

    Інгредієнти

    250 г маргарину (Рама)-м'яке, не розтоплене
    3-4 столові ложки сметани
    1 яйце
    2 жовтки
    100 г цукру
    1 п. пекарського порошку (соди)-розраховане на 500 г борошна
    200 г арахісу
    400 г борошна, приблизно, що-б замісити руками
    залишити трохи арахісу на посипання печива
    і 1 білок з пудрою на змащення печива

    Спосіб приготування

    Замісити тісто, всипати горіхи. Руками розкотити кульки, трохи приплюснути, укладати на деко.
    Змазати збитим білком з асах. пудрой, посипати оставшеміся горіхами.
    Пекти при темп. 150 (наприкінці 180) град. мах. 15 хвилин.

    Про рецепті

    печеньки вийшли ну дуже ніжні, з приємним арахісовим смаком. Арахіс я брала солоний, вирішила спробувати з солоними горіхами. Сіль у печеньки не відчувається. Давно в мене такі смачні не виходили.
    Категория: Випічка | Просмотров: 690 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz