Інгредієнти250 г маргарину (Рама)-м'яке, не розтоплене
3-4 столові ложки сметани
1 яйце
2 жовтки
100 г цукру
1 п. пекарського порошку (соди)-розраховане на 500 г борошна
200 г арахісу
400 г борошна, приблизно, що-б замісити руками
залишити трохи арахісу на посипання печива
і 1 білок з пудрою на змащення печива
Спосіб приготуванняЗамісити тісто, всипати горіхи. Руками розкотити кульки, трохи приплюснути, укладати на деко.
Змазати збитим білком з асах. пудрой, посипати оставшеміся горіхами.
Пекти при темп. 150 (наприкінці 180) град. мах. 15 хвилин.
Про рецептіпеченьки вийшли ну дуже ніжні, з приємним арахісовим смаком. Арахіс я брала солоний, вирішила спробувати з солоними горіхами. Сіль у печеньки не відчувається. Давно в мене такі смачні не виходили.
|