Суббота, 18.05.2024, 07:09
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2009 » Май » 27
    Інгредієнти 250 г маргарину (Рама)-м'яке, не розтоплене 3-4 столові ложки сметани 1 яйце 2 жовтки 100 г цукру 1 п. пекарського порошку (соди)-розраховане на 500 г борошна 200 г арахісу 400 г борошна, приблизно, що-б замісити руками залишити трохи арахісу на посипання печива і 1 білок з пудрою на змащення печива Спосіб приготування Замісити тісто, всипати горіхи.
    Категория: Випічка | Просмотров: 689 | Добавил: mrsuch | Дата: 27.05.2009


    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz