Суббота, 18.05.2024, 08:44
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Октябрь » 25 » торт "П'яна Тропиканка"
    20:48
    торт "П'яна Тропиканка"

    Інгредієнти

    яйця-10шт.
    цукор -3,5 склянки
    борошно-1стакан
    молоко-0, 5л (можна замінити 1б. згущеного молока)
    масло вершкове-400гр.
    желатин-30-40 гр.
    Фрукти: ананаси шматочками, ківі-2шт, банан-1шт. ілі будь-які, які ви любите.
    Шоколад без добавок-100гр, коньяк або горілка-50гр. , Але необов'язково
    форма роз'ємна.

    Спосіб приготування

    Попередньо залийте желатин соком від ананасів або хол. водою 2/3 склянки рідини. Фрукти нарежте кубиками і рясно змочіть коньяком чи горілкою за бажанням, але без спиртного теж добре виходить.
    Бісквіт:
    4 яйця та 1ст. цукру збити в пишну масу, коли вона збільшиться в об'ємі в два рази, акуратно ввести 1 ст. борошна і випекти в рознімної формі бісквіт. Дати добре охолонути, розрізати на два коржі.
    Поки випікається бісквіт готуємо два крему для Суфле:
    1. Масляний:
    простий спосіб: масло і 1 бан. взбейте в пишну масу і додайте ваніль на кінчику ножа.
    або
    "Гліссе": 0,4 л молока, 2 ст. цукру варити 5 хвилин, розмішати з отавшімся молоком 6 жовтків і постоятнно заважаючи молоко влити яєчну суміш. Не припиняючи заважати, суміш почне густіти, довести майже до закипання, але не дати закипіти і згорнутися яєць. Остудити. Потім збиваючи масло невеликими порціями додавати гліссе. Заварка може піти не вся. Крем виходить дуже ніжним і смачним.
    2. Безе:
    6 білків і 0,5 ст. цукру збити, що б не було крупинок цукру. У готове Безе додайте розпущений желатин і треба
    дуже впевнено і швидко соеденіть разом два крему, масляний і безе. Постарайтеся, що б вони соеденілісь в однорідну масу, обидва крему повинні бути однією температури, додайте нарізані фрукти. Суфле вилийте на нижній бісквітний корж, що покладіть у форму і накрийте другим. Поставте торт в холодильник або в морозилку на пів години для застигання. Потім зніміть кільце рознімної форми і краю обверніте шоколадом. Я це роблю так: розпускаю на водяній бані шоколад з ложкою молока і намазує на смужку паперу рівну висоті і довжині окружності вашого торта. Шоколад застиг, обверніте торт цією смужкою, притискаючи до бортика торта і зніміть папір. Можна залити весь торт шоколадом, це ваше бажання і фантазія і так само прикрасити за настроєм. Здається, що дуже складно, це не так, мій син його готує часом вдаліше, ніж я.
    Категория: Випічка | Просмотров: 475 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz