Суббота, 18.05.2024, 09:07
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Октябрь » 4 » спанокопіта/пиріг зі шпинатом/
    19:42
    спанокопіта/пиріг зі шпинатом/

    Інгредієнти

    шпинат - 1кг.
    цибуля зелена - 100гр.
    яйце - 2-3шт.
    петрушка. укроп-по 50гр.
    цибулю-порей 200гр.
    сир фета -250 гр.
    вершки-100гр.
    тісто листкове-1кг.
    сіль перець за смаком.

    Спосіб приготування

    зелень добре промить. висушіть і нарізати
    додати натертий на крупній тертці сир. нарезанний колечками порей. яйца і слівкі. посоліть і поперчіть. все добре перемішати.
    тісто розділити на 2 частини і розкачати на ширину дека.
    викласти начинку на нижній лист тіста/заздалегідь викладений на листі/. накрити верхнім лістом. края добре защипнути і злегка надрізати пиріг на порції не прорізаючи тесто. смазать зверху оливковою олією.
    випікати при температурі 175-180 град. 40-45 хв.

    Про рецепті

    цей пиріг дуже популярний у греків. дійсно. він багатий на вітаміни і сприяє гарному травленню.
    Категория: Випічка | Просмотров: 631 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz