ІнгредієнтиНаче-дріжджове тісто 1кг
500г сиру
200г цукру
500г сметани
25г желатину
100г кип'яченої води
50 г шоколаду
Спосіб приготуванняЗ тіста випекти 6-8 коржів.
Желатин залити кип'яченою водою на 20-30 хвилин. Розтопити на водяній бані.
Приготувати сирний крем:
Сир, сметану, цукор збити блендером до однорідної пишної маси.
Додати желатин.
Почекати поки крем трішки схопитися і перемазаний коржі.
Зверху прикрасити тертим шоколадом.
Про рецептіОстаннім часом перестала заморочуватися з приготуванням теста. Прекрасно, що є можливість придбати в магазіне. Настоятельно рекомендую. Практично, дієтичний тортик. Вдало поєднується сирна кремова начинка зі листковим тестом.
|