Суббота, 18.05.2024, 15:40
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Ноябрь » 02
    Інгредієнти 800 г. свіжої капусти 4-5 морквин 3 яйця 2 цибулини рослинного масла для смаження сіль, перець Спосіб приготування Качан капусти обмити, пазрезать на 4 частини, опустити в киплячу підсолену воду і трохи обваріть. Затем відкинути на друшляк, віджати і пропустити через м'ясорубку.
    Категория: Гарніри | Просмотров: 404 | Добавил: mrsuch | Дата: 02.11.2010


    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz