Інгредієнти250г кислого кефіру, 1 велика груша (приблизно на 150-200г), 100 г цукру, 1/2 чайної ложки соди, 1яйцо, трохи солі, приблизно 70-80г родзинок, приблизно 300 г борошна.
Спосіб приготуванняУ кислим кефір додати соду і дати трохи постояти, поки не з'являться пухирці.
Грушу помити, почистити і натерти на крупній тертці.
Ізюм помити, відкинути на друшляк і дати висохнути.
У підготовлений кефір додати натерту грушу, яйце, цукор, сіль, родзинки, борошно і замісити тісто некруто.
Смажимо на олії з двох сторін.
Подавати зі сметаною або джемом.
Про рецептіРозумію, що Америку я не відкрила . . . Але просто в мене в холодильнику прокис кефір, та й груші завалялися . . . От і спорудила такі оладки. І вийшло досить-таки смачно !!!!!
|