Інгредієнти Риба будь-яка 2,5 кг.,
цибуля 1 шт.,
селера 1 шт.,
морква 1-2 шт.,
лавровий лист 2 шт.,
лимон 1 шт.,
морська сіль (велика),
білий перець,
розмарин (пару голочок),
зелень,
слівочноe маслo.
Спосіб приготування Рибу добре помити, обсушити паперовим рушником.
|
Інгредієнти 1 л молока
85 г кукурудзяного крохмалю
3 ст. ложки рожевої води
250 г вершків для збивання (від 32%)
100 г цукру
малиновий сироп,
можна кокосову крихту або горішки (фісташки, арахіс, кедрові, мигдаль)
Спосіб приготування 1. Розвести крохмаль в склянці молока, додати рожеву воду, розмішати.
Категория: Десерти |
Просмотров: 442 |
Добавил: mrsuch |
Дата: 20.08.2010
|
Ингридиенты картофель 6шт
грибы (шампиньоны) 12 шт
куринная голень 6 шт(в маринаде)
майонез 3 ст.л
томатный соус 3 ст.л
лук зеленый
специи
Способ приготовления Уложить картофель порезанный соломкой на дно посудины,между,окорока,залить маринадом 5-7 ложек,уложить грибочки порезанные,полить все соусом:майонез+томатный соус+лук.
|
|