Главная » 2010 » Август » 20 » Риба, запечена з овoщамі та лимоном.
19:52 Риба, запечена з овoщамі та лимоном. |
ІнгредієнтиРиба будь-яка 2,5 кг. ,
цибуля 1 шт. ,
селера 1 шт. ,
морква 1-2 шт. ,
лавровий лист 2 шт. ,
лимон 1 шт. ,
морська сіль (велика),
білий перець,
розмарин (пару голочок),
зелень,
слівочноe маслo.
Спосіб приготуванняРибу добре помити, обсушити паперовим рушником.
Нарізати кубиками селера, морква, цибуля, перемішати овочі в чашці з зеленню, розмарином і Лаврушко.
На фольгу посипати сіль, перець, покласти кільця лимона.
Зверху покласти рибу, і начинити її животик підготовленими овочами.
Рибу посолити і покласти знову колечка лимона.
Зверху полити оливковою олією або покласти шматочки вершкового масла.
Загорнути рибу у фольгу так, щоб не було дірочок, і поставити в заздалегідь нагріту духовку на 30-40 хвилин. Подати з відвареною картоплею, посипаним свіжим укропчиком.
|
Категория: Основні блюда |
Просмотров: 987 |
Добавил: mrsuch
| Рейтинг: 0.0/0 |
|