Суббота, 18.05.2024, 10:17
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Сентябрь » 16 » Тортик "Поцелуйчик"
    19:47
    Тортик "Поцелуйчик"

    Інгредієнти

    Для тіста:
    Згущене молоко-1б (400гр. )
    Яйця-2шт.
    Борошно-1ст. (250гр. )
    Сода-1ч. л. гошеніт оцтом
    Крем:
    Вершки 33%-500гр.
    Цукрова пудра-2ст. л.
    Кондитерська посипання для прикраси

    Спосіб приготування

    міксером збити згущене молоко з яйцями, додати борошно і гашене соду. Все збити до однорідної маси. Тісто викласти в роз'ємну форму (у мене форма діаметром 26см. ).
    Випікати корж на середньому вогні до готовності, я перевіряю шпажкой. Корж добре остудити, розрізати на дві частини. Вершки збити, додати цукрову пудру. Збивати до загустіння вершків. Нижній корж змастити збитими вершками, покласти на нього другу частину коржа, верх торта змастити вершками і прикрасити за бажанням. Тортик готується дуже бистро. І виходить смачний.
    Категория: Випічка | Просмотров: 499 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz