ІнгредієнтиДля тіста:
Згущене молоко-1б (400гр. )
Яйця-2шт.
Борошно-1ст. (250гр. )
Сода-1ч. л. гошеніт оцтом
Крем:
Вершки 33%-500гр.
Цукрова пудра-2ст. л.
Кондитерська посипання для прикраси
Спосіб приготуванняміксером збити згущене молоко з яйцями, додати борошно і гашене соду. Все збити до однорідної маси. Тісто викласти в роз'ємну форму (у мене форма діаметром 26см. ).
Випікати корж на середньому вогні до готовності, я перевіряю шпажкой. Корж добре остудити, розрізати на дві частини. Вершки збити, додати цукрову пудру. Збивати до загустіння вершків. Нижній корж змастити збитими вершками, покласти на нього другу частину коржа, верх торта змастити вершками і прикрасити за бажанням. Тортик готується дуже бистро. І виходить смачний.
|