Суббота, 18.05.2024, 06:58
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Октябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Октябрь » 28 » Яблучні млинці на вершках
    19:51
    Яблучні млинці на вершках

    Інгредієнти

    Сливки 22% - 400 мл.
    Жовток - 2 шт.
    Яблуко велике - 0,5 шт.
    Цукор - за смаком
    Кориця - на смак
    Борошно - на око, щоб вийшло млинцеве тісто.

    Спосіб приготування

    застоялася у мене в холодильнику упаковка 22%-х вершків. І не знала, куди б їх прилаштувати цікавіше. І зважилася на експеримент - зробити на вершках млинці, але не прості, а з яблучним секретом.
    У ємність для змішування тіста вилити вершки, додати жовтки. Бзбіть блендером.
    Половину яблука порізати невеликими кубиками, додати в вершково-яєчну суміш. Слідом за яблуками додати цукор і корицю. Знову збити блендером до отримання однорідної консистенції (тобто свіжі яблука в тесті повинні подрібнити до стану пюре).
    Збиваючи, потроху додавати борошно, поки не вийде звичне млинцеве тісто.
    Випікати бажано на маленькій сковорідці, так як тісто дуже ніжне, на великій сковорідці його складніше перевертати.
    Подавати можна зі сметанкою, але в нас полетіли млинці, не встигнувши охолонути, і самі по собі.

    Про рецепті

    Такий варіант млинчиків ще називають "з внутрішньою начинкою". Млинці дуже ніжні, з легким яблучним смаком. Раньще я робила такі на молоці, але на вершках мені сподобалося більше.
    Категория: Випічка | Просмотров: 487 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz