Інгредієнти1 - 1. 5 шт батон
5 шт яблука
500 мл вершки (11%)
200 г цукор
Спосіб приготування1. Нарізати батон на Слайс шириною до 1 см
2. Помити, отшкуріть, вирізати серцевину і нарізати тонкими пластиками яблука і засипати цукровим піском
3. Форму для випікання змастити олією і викласти пергаментом
4. Ретельно умочуючи кожен шматок хліба у вершках, викласти перший шар, поверх неї викласти шар з яблук і так чергувати, поки не закончаться продукти. Треба лише врахувати, що останній шар також повинен бути хлібним
5. Випікати в духовці при температурі 200-220гр близько 0,5 год
6. Вийняти з форми на тарілку, налити чай і покликати своїх рідних. Смачного!
Про рецептіЧасто буває, що вдома залишається багато обрізків (тобто не повних) батонів, сухарі з них - це банально, а даний рецепт і смачний, і економічний. Честно кажучи, не переймалася питанням, хто придумав цей рецепт. Для мене він татів. Фото з технічних причин відсутній, вибачте, виправлюся пізніше.
|