Суббота, 18.05.2024, 08:13
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Сентябрь » 26 » Брауні з сиром
    19:50
    Брауні з сиром

    Інгредієнти

    300 г м'якого сиру
    2/3 склянки цукру
    цедра лимона
    2 яйця
    1 склянка цукру
    150 г вершкового масла
    ванілін
    3 столові ложки какао
    1 склянка борошна
    рубаних жменю горіхів
    1 пакетик розпушувача
    сіль

    Спосіб приготування

    Сир збити з 2/3 склянки цукру і цедрою лимона. Якщо сир недостатньо м'який додати сметану.
    Збити яйця зі склянкою цукру до світлої піни.
    У каструлі розтопити масло, додати ванілін, какао і добре розмішати. Охолодити.
    Влити розтоплене масло в яєчну суміш, перемішати. Додати горіхи і борошно, змішану з сіллю і розпушувачем. Перемішати акуратно.
    Форму змастити олією і вистелити папером для випічки. Вилити половину тіста, зверху акуратно покласти сир і час, що залишився тісто.
    Випікати при 170 градусах 35-45 хвилин.
    Залишити остигати у формі.

    Про рецепті

    Брауні - здобна шоколадна випічка, може бути як щільної так і тягучою. В ідеалі - Брауні накрити плівкою і залишити на ніч у холодильнику (хоча б години на 2-3). Потім розрізати на квадрати. У мене не вистачило терпіння чекати і Браун я розрізала теплим. Смак не змінився.
    Категория: Випічка | Просмотров: 479 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz