Інгредієнти300 г м'якого сиру
2/3 склянки цукру
цедра лимона
2 яйця
1 склянка цукру
150 г вершкового масла
ванілін
3 столові ложки какао
1 склянка борошна
рубаних жменю горіхів
1 пакетик розпушувача
сіль
Спосіб приготуванняСир збити з 2/3 склянки цукру і цедрою лимона. Якщо сир недостатньо м'який додати сметану.
Збити яйця зі склянкою цукру до світлої піни.
У каструлі розтопити масло, додати ванілін, какао і добре розмішати. Охолодити.
Влити розтоплене масло в яєчну суміш, перемішати. Додати горіхи і борошно, змішану з сіллю і розпушувачем. Перемішати акуратно.
Форму змастити олією і вистелити папером для випічки. Вилити половину тіста, зверху акуратно покласти сир і час, що залишився тісто.
Випікати при 170 градусах 35-45 хвилин.
Залишити остигати у формі.
Про рецептіБрауні - здобна шоколадна випічка, може бути як щільної так і тягучою. В ідеалі - Брауні накрити плівкою і залишити на ніч у холодильнику (хоча б години на 2-3). Потім розрізати на квадрати. У мене не вистачило терпіння чекати і Браун я розрізала теплим. Смак не змінився.
|