Інгредієнти Риба будь-яка 2,5 кг.,
цибуля 1 шт.,
селера 1 шт.,
морква 1-2 шт.,
лавровий лист 2 шт.,
лимон 1 шт.,
морська сіль (велика),
білий перець,
розмарин (пару голочок),
зелень,
слівочноe маслo.
Спосіб приготування Рибу добре помити, обсушити паперовим рушником.
|
Інгредієнти 500 г баранини
500 г гречки
1,5 склянки рослинного масла
1 л води
1 велика морква
1 велика цибулина
1-2 ч. л. зіри
сіль
чорний чи білий мелений перець
Спосіб приготування гречану крупу промити й обсмажити в казані. Перекласти в миску.
У звільнився казан налити рослинне масло.
|
Інгредієнти Кишки свинні тонкі-багато, в користь, стати в нагоді.
М'ясо свинина, жирне-2кг.
Цибуля-2 головки
часник-10зубочков
Спеції:
Імбир сушений
Перець черн.
Перець душить
Базилік сушений
Вино сухе виноградне-1-2стакана
сіль
Спосіб приготування Підготувати кишки, промити у холодній воді, вивернути навиворіт і счітстіть весь жирний слой.
|
Інгредієнти спаржева квасоля 1кг
баклажани 0,5 кг
цибуля ріпчаста 0,5 кг
солодкий перець 0,5 кг
томати 0,5 кг
гриби печериці 1кг
бекон або жирний окіст 300г
мисливські сосиски (або обсмажена свинина) 1кг
сир сулугуні (або бринза, або 50 на 50) 500г
сметана 500г
борошно 1 ст.
|
Інгредієнти Тісто за рецептом kalinka-malinka http://koolinar. ru/recipe/view/35627
Картопля
Цибуля
Сало
Рослинна олія
Спеції
Зелень
Молоко і вершкове масло для пюре
Сметана
тертий сир
Спосіб приготування Готуємо тісто як написано http://koolinar. ru/recipe/view/35627
Картоплю чистимо, відварюємо і робимо пюре
Цибулю дрібно ріжемо й обсмажуємо на сковороді, те ж саме робимо з салом
Ретельно перемішуємо пюре, сало і цибулю
Розгортає тісто, вирізаємо кола, кладемо начинку і скріплюємо краю.
|
Інгредієнти Фарш 300гр
Картопля 6 середніх
Баклажан 2 маленьких
Помідор 1 великий
Сіль, перець
Цибуля
Масло вершкове 100 гр
Яйце 2шт
Борошно 50гр
Молоко 150мл
Спосіб приготування Цибулю дрібно нарізати і обсмажити з маслом (50гр).
Додати томат і смажити до повного перетворення томатних шматочків в кашіцу.
|
Інгредієнти 0,5 кг філе індички
по 2 ст. л. лимонного соку та олії
цибулина середнього розміру
зубчик часнику
50 г сухого білого вина
по 3 свіжих огірка та помідора
1-2 солодких перцю
по 3 ст. л. борошна і панірувальних сухарів
сіль, перець - за смаком
зелень
Спосіб приготування Філе індички скропити лимонним соком, посолити, поперчити.
|
Інгредієнти На 400 гр. готових пельменів :2-3 помідора, 300гр бринзи, вершкове або оливкове масло, велика цибулина, зелень, сіль-за смаку.
Спосіб приготування Пельмені відварити.
Нарізати кубиками цибулю і помідори, подрібнити зелень. Форму змастити слів. ілі оливковою маслом.
|
Інгредієнти - 1 кг курячого філе;
- 2-3 цибулини;
- 200 гр. майонезу;
- 200 гр. бринзи або будь-який інший сир (на любителя);
- 300 гр. печериць;
- Можна кілька помідорів для краси;
- 2-3 ложки вершкового або соняшникової олії;
- Сіль, перець, зелень.
Спосіб приготування Куряче філе промити і відбити, потім посолити, поперчити.
|
Інгредієнти Качка 2. 5 кг
600 гр ріпчаста цибуля
300 гр свіжі шампіньйони
Картопля 1 кг
1 лимон
Майонез легкий 4 ст. л
Паприка сушена 1 ст. л
Спеція Chicken Masala 1 ст. л
Сумах 1 ст. л
Лавровий лист 2 шт
4 часточки часник
3 часточки часник
Кріп пучок
Вершкове масло 50 гр
Спосіб приготування Качку розділити на 4-ри частини, приготувати лимонний сік, натерти качку, залишити на 30 мінут.
|
|