Суббота, 18.05.2024, 11:26
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Май » 23 » Каченя на цибульному покривалі з картоплею
    19:50
    Каченя на цибульному покривалі з картоплею

    Інгредієнти

    Качка 2. 5 кг
    600 гр ріпчаста цибуля
    300 гр свіжі шампіньйони
    Картопля 1 кг
    1 лимон
    Майонез легкий 4 ст. л
    Паприка сушена 1 ст. л
    Спеція Chicken Masala 1 ст. л
    Сумах 1 ст. л
    Лавровий лист 2 шт
    4 часточки часник
    3 часточки часник
    Кріп пучок
    Вершкове масло 50 гр

    Спосіб приготування

    Качку розділити на 4-ри частини, приготувати лимонний сік, натерти качку, залишити на 30 мінут. После змішати: майонез, 4 часточки часник (прес), червоний перець, спецію масала, сіль, покласти в цей соус качку, залишити на 1 час. Лук порізати великими півкільцями шириною в палець або навіть товщі, змішати з сумахом. В антипригарним форму на дно покласти цибулю, лавровий лист, після качку і гриби, закрити фольгою і випікати при температурі 250 гр 1. 5 години , після фольгу прибрати і запекти до готовності. Отдельно очистити і порізати картоплю, зварити до готовності. На вершковому маслі посмажити часник 3 часточки, додати зелень кропу, полити картоплю і перемешать. Пріятного апетиту! У спецію масала входить: Чилі, коріандр, кумін, куркума, імбир, часник, кардамон.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 473 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz