ІнгредієнтиКачка 2. 5 кг
600 гр ріпчаста цибуля
300 гр свіжі шампіньйони
Картопля 1 кг
1 лимон
Майонез легкий 4 ст. л
Паприка сушена 1 ст. л
Спеція Chicken Masala 1 ст. л
Сумах 1 ст. л
Лавровий лист 2 шт
4 часточки часник
3 часточки часник
Кріп пучок
Вершкове масло 50 гр
Спосіб приготуванняКачку розділити на 4-ри частини, приготувати лимонний сік, натерти качку, залишити на 30 мінут. После змішати: майонез, 4 часточки часник (прес), червоний перець, спецію масала, сіль, покласти в цей соус качку, залишити на 1 час. Лук порізати великими півкільцями шириною в палець або навіть товщі, змішати з сумахом. В антипригарним форму на дно покласти цибулю, лавровий лист, після качку і гриби, закрити фольгою і випікати при температурі 250 гр 1. 5 години , після фольгу прибрати і запекти до готовності. Отдельно очистити і порізати картоплю, зварити до готовності. На вершковому маслі посмажити часник 3 часточки, додати зелень кропу, полити картоплю і перемешать. Пріятного апетиту! У спецію масала входить: Чилі, коріандр, кумін, куркума, імбир, часник, кардамон.
|