ІнгредієнтиТісто за рецептом kalinka-malinka http://koolinar. ru/recipe/view/35627
Картопля
Цибуля
Сало
Рослинна олія
Спеції
Зелень
Молоко і вершкове масло для пюре
Сметана
тертий сир
Спосіб приготуванняГотуємо тісто як написано http://koolinar. ru/recipe/view/35627
Картоплю чистимо, відварюємо і робимо пюре
Цибулю дрібно ріжемо й обсмажуємо на сковороді, те ж саме робимо з салом
Ретельно перемішуємо пюре, сало і цибулю
Розгортає тісто, вирізаємо кола, кладемо начинку і скріплюємо краю.
Тепер настала черга аэрогриля!
Вареники розкласти в 2 або 3 горщика, посолити, поперчити, додати по 1 столовій ложці рослинного масла. Струсити кожен горщик, щоб масло і спеції рівномірно розподілилися. Додати по 1 столовій ложці сметани. Посипати тертим сиром. Горщики закрити фольгою, або взагалі не закривати.
Готувати в аэрогриле протягом 35 хвилин при температурі 260 градусів. Швидкість HIGH. (У мене гриль самий звичайний, без швидкостей, так що час приготування збільшилася приблизно хвилин на 15-20) Перед подачею на стіл посипати зеленню.
Про рецептіПоки ми робили ремонт на кухні, готувати можна було тільки в аэрогриле, і цей рецепт нас просто врятував! Так само можна готувати і пельмені.
|