ІнгредієнтиНа 400 гр. готових пельменів :2-3 помідора, 300гр бринзи, вершкове або оливкове масло, велика цибулина, зелень, сіль-за смаку.
Спосіб приготуванняПельмені відварити.
Нарізати кубиками цибулю і помідори, подрібнити зелень. Форму змастити слів. ілі оливковою маслом. Положіть шар цибулі, на нього помідори, посоліть. Затем покласти пельмені, накрити рештою цибулею та помідорами, посипати зеленью. Сверху щільним шаром покласти раскрошенную бринзу. Поставіть форму в духовку і запекать10-15 хвилин, накривши форму кришкою або фольгой. Огонь невеликий 160-180 град.
Про рецептіПродовжую тему пельменів! Не судіть строго.
|