Суббота, 18.05.2024, 16:23
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Июнь » 22 » Пельмені під бринзою.
    19:34
    Пельмені під бринзою.

    Інгредієнти

    На 400 гр. готових пельменів :2-3 помідора, 300гр бринзи, вершкове або оливкове масло, велика цибулина, зелень, сіль-за смаку.

    Спосіб приготування

    Пельмені відварити.
    Нарізати кубиками цибулю і помідори, подрібнити зелень. Форму змастити слів. ілі оливковою маслом. Положіть шар цибулі, на нього помідори, посоліть. Затем покласти пельмені, накрити рештою цибулею та помідорами, посипати зеленью. Сверху щільним шаром покласти раскрошенную бринзу. Поставіть форму в духовку і запекать10-15 хвилин, накривши форму кришкою або фольгой. Огонь невеликий 160-180 град.

    Про рецепті

    Продовжую тему пельменів! Не судіть строго.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 447 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz