Суббота, 18.05.2024, 14:49
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Июнь » 05
    Інгредієнти Цуккіні - 2 невеликих Бринза - 200 гр Часник - 1 часточка Спосіб приготування Дуже захотілося дієтичного паштету. Полазити по інтернету і скоротила до мінімуму кількість інгредієнтів і калорій. Ось що вийшло: Цуккіні чистим і кладемо на 5 хв в підсолений окріп Брунзу натираємо на крупній тертці (хоча можна було просто розламати на шматочки) Кабачок ріжемо і разом з бринзою змішуємо в комбайні Додаємо часник (через Часничниці) Збиваємо чуть-чуть и в холодильник на півгодини хоча б Дуже добре вийшло!
    Категория: Інші рецепти | Просмотров: 437 | Добавил: mrsuch | Дата: 05.06.2010


    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz