Суббота, 18.05.2024, 06:59
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Июнь » 5 » паштет з кабачків і бринзи
    20:48
    паштет з кабачків і бринзи

    Інгредієнти

    Цуккіні - 2 невеликих
    Бринза - 200 гр
    Часник - 1 часточка

    Спосіб приготування

    Дуже захотілося дієтичного паштету. Полазити по інтернету і скоротила до мінімуму кількість інгредієнтів і калорій. Ось що вийшло:
    Цуккіні чистим і кладемо на 5 хв в підсолений окріп
    Брунзу натираємо на крупній тертці (хоча можна було просто розламати на шматочки)
    Кабачок ріжемо і разом з бринзою змішуємо в комбайні
    Додаємо часник (через Часничниці)
    Збиваємо чуть-чуть и в холодильник на півгодини хоча б
    Дуже добре вийшло!
    Категория: Інші рецепти | Просмотров: 437 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz