Інгредієнти Куряча груди без кісток і шкіри-600 грам (3 половинки де-то)
Сіль
Мелений чорний перець
Каррі (порошок) -1 чайна ложка
Кунжутна масло (світле) -2 стол. ложкі
Яблука-2
Сік, вичавлений з 1/2 лимона
Морква-1 велика
Зелена цибуля (не шнітт-лук, а саме зелений, з білими головками)-пучок, що складається з 5-6 штук
Курячий бульйон-500 мл
Крохмаль-2 стол.
|
Спосіб приготування Свиняче м'ясо нарізають тонкими скибками, відбивають сапкою, солять, посипають перцем, на середину кожного скибочки кладуть фарш, м'ясо загортають у вигляді маленького рулету, панірують у борошні, обсмажують, укладають у сотейник, заливають томатним соусом, закладають спеції і тушкують до готовності.
|
Інгредієнти 1 кг. свинини, 1/2 зубчики часнику або 1/2 ч. л. майорану, мелений перець, сіль, тонкі свинячі кишки, 150 р. шпику, бульйон,
картоплю.
Спосіб приготування Свинину пропустити через м'ясорубку або дрібно порубати,
додати сіль і мелений перець, натертий часник, цибуля, майоран, трохи бульйону, нарізаний шпик, все перемішати і
приготовленої масою начинити тонкі свинячі кішкі.
|
Інгредієнти Пісна свинина (м'якоть, яку легко порізати на отбівнушкі поперек волокон) -1 кг ( можна менше (більше), кому скільки потрібно)
Маринад:
Сіль, перець
мелений коріандр-3 чайних ложки (приблизно, взагалі я на-віч відміряють, інтуїтивно)
часник-3/4 головки (порізати тонко уздовж або поперек)
лавровий лист-5-6 листочків (у мене були сухі, але можна і свіжі, можливо, навіть краще)
розмарин (свіжий, не сухий) -6-7 гілочок (листочки обірвати зі стеблин, парочку стеблинок відкласти в сторону)
Чорний перець горошок
червоне вино-1, 5 склянки (теж приблизно)
Для смаження:
подача1:
кляр: молоко-яйця-розмелені в муку кукурудзяні пластівці
олія рослинна
часник-1 зубчик
ріпчаста цибуля-1 велика цибулина, порізана на тонкі півкільця
Подача2:
олія рослинна
відкладені стеблинки від розмарину
часник-1 зубчик
Спосіб приготування М'ясо порізати поперек волокон на нетовстий шматки (1-1,5 см)
Приготувати маринад з продуктів, для нього призначених
Залити маринадом м'ясо
Забути про м'ясо мінімум на дві години (більше-краще, в розумних межах, само собою)
Подача номер 1:
на сковорідку наливаємо масло, чекаємо коли нагріється
Розрізаємо один зубчик часнику уздовж на 3 частини, кладемо їх у розігріте масло і гарненько вижаріваем, потім видаляємо з сковорідки
М'ясо вмочаємо в збите кляр, кладемо на сковорідку
Коротко, не більше 2-х хвилин на кожну сторону, обсмажуємо
Викладаємо на паперовий рушник, щоб пішло зайве масло
Півкільця цибулі обсмажуємо в тому ж маслі, в якому жарілсь м'ясо, до хорошого золотисто-коричневого кольору
Кладемо отбівнужкі знову в сковорідку поверх підсмаженого цибулі
Вимикаємо вогонь під сковорідкою
У сковорідку додаємо дві столові ложки маринаду, в якому було м'яса, закриваємо сковорідку кришкою і подтушіваем м'ясо 2-3 - хвилини
Викладаємо на тарілку, зверху на м'ясо кладемо цибулю
Подача2:
М'ясо обчищаємо від прилиплих до нього листочків, зерен перцю і промакаем паперовим рушником, щоб було не таке мокре
Нагріваємо масло
У нагріте масло кладемо розрізаний зубчик часнику і надломанние стеблинки розмарину, вижаріваем з них всі аромати і видаляємо
Кладемо на сковорідку м'ясо
Обсмажуємо коротко, буквально по 2-3 хвилини з кожного боку
Викладаємо м'ясо на паперовий рушник
Подаємо з гарніром, який до душі (я підсмажив кружальця вареної в шкірці картоплі, з різними травками)
Про рецепті відбивні написала в лапках, тому що насправді їх ніхто не "відбивав".
|
Інгредієнти копчене куряче м'ясо 300г
Гриби вешенкі200г
Цибуля ріпчаста 1шт
Картопля середнього розміру 800г
Сметана 5ст л
Вода кип'ячена 1ст
Сіль
Спосіб приготування Куряче м'ясо, гриби і цибулю пропустити через мясорубку. Фарш посолити.
Картопля очистити, виїмкою вийняти середінку.
|
|