Суббота, 18.05.2024, 09:07
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2009 » Май » 3 » Свинячі "відбивні" у винно-часниково-розмаринове маринаді (дві подачі)
    20:48
    Свинячі "відбивні" у винно-часниково-розмаринове маринаді (дві подачі)

    Інгредієнти

    Пісна свинина (м'якоть, яку легко порізати на отбівнушкі поперек волокон) -1 кг ( можна менше (більше), кому скільки потрібно)
    Маринад:
    Сіль, перець
    мелений коріандр-3 чайних ложки (приблизно, взагалі я на-віч відміряють, інтуїтивно)
    часник-3/4 головки (порізати тонко уздовж або поперек)
    лавровий лист-5-6 листочків (у мене були сухі, але можна і свіжі, можливо, навіть краще)
    розмарин (свіжий, не сухий) -6-7 гілочок (листочки обірвати зі стеблин, парочку стеблинок відкласти в сторону)
    Чорний перець горошок
    червоне вино-1, 5 склянки (теж приблизно)
    Для смаження:
    подача1:
    кляр: молоко-яйця-розмелені в муку кукурудзяні пластівці
    олія рослинна
    часник-1 зубчик
    ріпчаста цибуля-1 велика цибулина, порізана на тонкі півкільця
    Подача2:
    олія рослинна
    відкладені стеблинки від розмарину
    часник-1 зубчик

    Спосіб приготування

    М'ясо порізати поперек волокон на нетовстий шматки (1-1,5 см)
    Приготувати маринад з продуктів, для нього призначених
    Залити маринадом м'ясо
    Забути про м'ясо мінімум на дві години (більше-краще, в розумних межах, само собою)
    Подача номер 1:
    на сковорідку наливаємо масло, чекаємо коли нагріється
    Розрізаємо один зубчик часнику уздовж на 3 частини, кладемо їх у розігріте масло і гарненько вижаріваем, потім видаляємо з сковорідки
    М'ясо вмочаємо в збите кляр, кладемо на сковорідку
    Коротко, не більше 2-х хвилин на кожну сторону, обсмажуємо
    Викладаємо на паперовий рушник, щоб пішло зайве масло
    Півкільця цибулі обсмажуємо в тому ж маслі, в якому жарілсь м'ясо, до хорошого золотисто-коричневого кольору
    Кладемо отбівнужкі знову в сковорідку поверх підсмаженого цибулі
    Вимикаємо вогонь під сковорідкою
    У сковорідку додаємо дві столові ложки маринаду, в якому було м'яса, закриваємо сковорідку кришкою і подтушіваем м'ясо 2-3 - хвилини
    Викладаємо на тарілку, зверху на м'ясо кладемо цибулю
    Подача2:
    М'ясо обчищаємо від прилиплих до нього листочків, зерен перцю і промакаем паперовим рушником, щоб було не таке мокре
    Нагріваємо масло
    У нагріте масло кладемо розрізаний зубчик часнику і надломанние стеблинки розмарину, вижаріваем з них всі аромати і видаляємо
    Кладемо на сковорідку м'ясо
    Обсмажуємо коротко, буквально по 2-3 хвилини з кожного боку
    Викладаємо м'ясо на паперовий рушник
    Подаємо з гарніром, який до душі (я підсмажив кружальця вареної в шкірці картоплі, з різними травками)

    Про рецепті

    відбивні написала в лапках, тому що насправді їх ніхто не "відбивав". Експеримент з розмарином вважаю удавшімся, що підходить ароматна травичка . . . я не фян свинини, але іноді можна, якщо м'ясо нежирне
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 361 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz