Суббота, 18.05.2024, 11:08
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2009 » Сентябрь » 30 » Куряча грудинка-кари з яблуками
    19:18
    Куряча грудинка-кари з яблуками

    Інгредієнти

    Куряча груди без кісток і шкіри-600 грам (3 половинки де-то)
    Сіль
    Мелений чорний перець
    Каррі (порошок) -1 чайна ложка
    Кунжутна масло (світле) -2 стол. ложкі
    Яблука-2
    Сік, вичавлений з 1/2 лимона
    Морква-1 велика
    Зелена цибуля (не шнітт-лук, а саме зелений, з білими головками)-пучок, що складається з 5-6 штук
    Курячий бульйон-500 мл
    Крохмаль-2 стол. ложкі

    Спосіб приготування

    Курячі грудки помити, промокнути паперовими рушниками, порізати впоперек тонкими скибочками
    Посолити, поперчити і попсипать каррі курячі скибочки, добре перемішати руками, щоб спеції рівномірно розподілилися
    Яблука помити, обсушити, вирізати серцевину з кісточками, порізати часточками
    Часточки яблук щедро побризкати лимонним соком
    Моркву почистити, порізати тонкими смужками
    Від пір'я зеленої цибулі відрізати ту частину, де білі головки, довжиною 10 см десь, кожну головку порізати уздовж навпіл, кожну половинку порізати уздовж на 2-3 смужки
    Нагріти кунжутна масло в воке
    Обсмажити м'ясо при постійному помішуванні, дуже коротко, буквально 3 хвилини (довше смажити,-значить м'ясо висушити)
    Шумівкою витягнути м'ясо з вокалу окрему посудину, відкласти в сторону
    У тому ж маслі, в якому смажилося м'ясо, коротко обсмажуємо часточки яблук
    Шумівкою витягуємо ябложние часточки, прибираємо їх до м'яса
    Обсмажуємо в воке смужки моркви й зеленої цибулі, знову ж таки хвилини 3, не більше
    До моркви і зеленому луку наливаємо курячий бульйон, доводимо до кипіння
    Даємо 2 хвилини покипіти (овочі повинні залишитися пружними, тому не переварити)
    Курячу груди з яблуками покласти у вок, до моркви та цибулі, 3 хвилини дати покипіти разом
    Додати пару ложок крохмалю, щоб соус трохи загус
    Пробуємо соус, якщо треба досолити, доперчіть
    Подати з басматі-рисом, або з рисом жасмин, посипавши звірку тонкими кільцями зеленої цибулі

    Про рецепті

    Легке і дієтично блюдо, дуже інтенсивне і Нескучне на вкус. Что особливо позитивно, робиться просто моментом. Можна варіювати між яблуками і манго, думаю, манго на місці яблук було б дуже непогано. Я, в усякому разі, обяательно спробую з манго.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 423 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz