Суббота, 18.05.2024, 13:17
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » Основні блюда
    Інгредієнти М'ясо куряче - 500 г Картопля - 2-3 шт Морква - 1 шт. Буряк - 1 шт Цибуля ріпчаста - 1 шт Яблуко - 1 шт Горошок заморожений - 50 г Олія рослинна Спеції Спосіб приготування М'ясо (у мене курка) дрібно нарізати і замаринувати в спеціях. Картоплю, моркву, буряк, цибуля, яблуко і зел.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 574 | Добавил: mrsuch | Дата: 20.05.2010

    Інгредієнти яловичина, шматок - 800г сир твердий будь-який - 200г Помідор - 1 бекон - 100г сіль, перець Спосіб приготування Був такий симпатичний молодий шматок яловичини продовгуватої форми, м'якоть без жив, захотілося з ним зробити щось таке . . . Зробила 3 поздовжніх розрізу, вийшло, як книжка з 4 сторінками, посолити, поперчити.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 418 | Добавил: mrsuch | Дата: 14.05.2010

    Інгредієнти 2 склянки розім'ятого вареної картоплі 2 столових ложки смальцю курячого 1/2 склянки рубаного обсмаженого цибулі 3 чайних ложки солі 1/2 чайної ложки перцю курка - понад 2 кг 1/2 чайної ложки тертого часнику 1/2 склянки окропу Спосіб приготування Змішайте картопля з розтопленим смальцем, цибулею, однією чайною ложкою солі, 1/4 чайної ложки перцю, нафаршіруйте курку цією сумішшю і зашейте отверстіе.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 546 | Добавил: mrsuch | Дата: 08.05.2010

    Інгредієнти 1 кг індички (у мене стегна) 8-10шт. кртофеля 300 г печериць 3 зубчики часнику 100 г сиру 5 ст. ложок сметани з ст. ложки майонезу 1 ч. ложку кетчупу Спосіб приготування порізати на невеликі шматочки індичку і загасити її в сковороді зі спеціями хв. 10 в цей час відварити гриби, зтем порізати їх, обсмажити на злив.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 451 | Добавил: mrsuch | Дата: 22.04.2010

    Інгредієнти Горбуша - 700-800 гр Сир твердих сортів (у мене пармезан) - 200 гр Шпинат - 100гр Сік одного лимона Сливки (невеликий жирності) - 2 ст. л. (можна обійтися і без них) Сіль, перець Спосіб приготування Беремо нашу попередньо обробленої і очищену рибку і нарізаємо на порційні шматочки, у мене вийшло 4 шматочки (якщо у вас цільна тушка середнього розміру, можна приготувати її цілком).
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 389 | Добавил: mrsuch | Дата: 20.04.2010

    Інгредієнти 1 б. консервованих печериць різаних 2 курячі грудки (філе) 4 шт. помідори твердий сир 200-300 гр. сіль, перець, карі, олія соняшникова Спосіб приготування Налити на сковорідку соняшникової олії і обсмажити в ньому курку (попередньо порізати на шматочки 1 * 1 см приблизно) з печерицями, додати солі перцю і дрібку каррі.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 419 | Добавил: mrsuch | Дата: 10.12.2009

    Інгредієнти Для фаршу: телятина, свинина 50/50, цибуля ріпчаста, сіль, перець по-смаку. Вершкове масло. Спосіб приготування Зробити фарш, вимісити. На дно форм для маффінів викласти трохи фаршу, потім вершкове масло, закрити фаршем щільніше. Випікати в розігрітій до 180 г духовці до готовності.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 413 | Добавил: mrsuch | Дата: 05.12.2009

    Інгредієнти квасоля біла - 500 гр. (в мене пачка 450 гр. ); томати у власному соку - 450 гр. ; 3-4 зубчики часнику; 1 цибулина; 3/4 ст. растітельного олії (у мене 0,5 ст. ); пучок петрушки; сіль, перець. Спосіб приготування квасолю замочити на ночь. На наступного дня відварити квасолю до готовності, злити воду і отставіть.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 437 | Добавил: mrsuch | Дата: 14.11.2009

    Інгредієнти 6 stuk-kruzho4ki marinowonnogo Ananasa, 6plast. -otbiwnih w suharjah., sliwki-200mlgr., Mazarella., 6weto4ek-bazelik., siru-tjortogo . . Спосіб приготування otbewnije obzhariwaem kak wsegda w jai4noj glazure. Razogrewaem sliwki (schlagzanne) Obzharenoe mjaso perekladiwaem w druguju posudu bez ostatka masla, zaliwaem sliwkami gorja4imi, kladjom na kazhdij kusok po weto4ke bazilika, tomim 7-8min.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 449 | Добавил: mrsuch | Дата: 12.11.2009

    Інгредієнти 0,25 качана білоголової капусти 750 г яловичого фаршу 1 яйце 1 баклажан 100 г шинки 200-300 г заморожених овочів 2 помідора 1 велика цибулина зелень 50 мл. вершків 10% сіль, спеції Спосіб приготування 1. Заморожені овочі злегка обсмажити, влити вершки і тушкувати ще 3 хв.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 364 | Добавил: mrsuch | Дата: 08.10.2009

    « 1 2 3 4 »

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz