Інгредієнти М'ясо куряче - 500 г
Картопля - 2-3 шт
Морква - 1 шт.
Буряк - 1 шт
Цибуля ріпчаста - 1 шт
Яблуко - 1 шт
Горошок заморожений - 50 г
Олія рослинна
Спеції
Спосіб приготування М'ясо (у мене курка) дрібно нарізати і замаринувати в спеціях. Картоплю, моркву, буряк, цибуля, яблуко і зел.
|
Інгредієнти яловичина, шматок - 800г
сир твердий будь-який - 200г
Помідор - 1
бекон - 100г
сіль, перець
Спосіб приготування Був такий симпатичний молодий шматок яловичини продовгуватої форми, м'якоть без жив, захотілося з ним зробити щось таке . . .
Зробила 3 поздовжніх розрізу, вийшло, як книжка з 4 сторінками, посолити, поперчити.
|
Інгредієнти 2 склянки розім'ятого вареної картоплі
2 столових ложки смальцю курячого
1/2 склянки рубаного обсмаженого цибулі
3 чайних ложки солі
1/2 чайної ложки перцю
курка - понад 2 кг
1/2 чайної ложки тертого часнику
1/2 склянки окропу
Спосіб приготування Змішайте картопля з розтопленим смальцем, цибулею, однією чайною ложкою солі, 1/4 чайної ложки перцю, нафаршіруйте курку цією сумішшю і зашейте отверстіе.
|
Інгредієнти 1 кг індички (у мене стегна)
8-10шт. кртофеля
300 г печериць
3 зубчики часнику
100 г сиру
5 ст. ложок сметани
з ст. ложки майонезу
1 ч. ложку кетчупу
Спосіб приготування порізати на невеликі шматочки індичку і загасити її в сковороді зі спеціями хв. 10
в цей час відварити гриби, зтем порізати їх, обсмажити на злив.
|
Інгредієнти Горбуша - 700-800 гр
Сир твердих сортів (у мене пармезан) - 200 гр
Шпинат - 100гр
Сік одного лимона
Сливки (невеликий жирності) - 2 ст. л. (можна обійтися і без них)
Сіль, перець
Спосіб приготування Беремо нашу попередньо обробленої і очищену рибку і нарізаємо на порційні шматочки, у мене вийшло 4 шматочки (якщо у вас цільна тушка середнього розміру, можна приготувати її цілком).
|
Інгредієнти 1 б. консервованих печериць різаних
2 курячі грудки (філе)
4 шт. помідори
твердий сир 200-300 гр.
сіль, перець, карі, олія соняшникова
Спосіб приготування Налити на сковорідку соняшникової олії і обсмажити в ньому курку (попередньо порізати на шматочки 1 * 1 см приблизно) з печерицями, додати солі перцю і дрібку каррі.
|
Інгредієнти Для фаршу: телятина, свинина 50/50, цибуля ріпчаста, сіль, перець по-смаку.
Вершкове масло.
Спосіб приготування Зробити фарш, вимісити.
На дно форм для маффінів викласти трохи фаршу, потім вершкове масло, закрити фаршем щільніше.
Випікати в розігрітій до 180 г духовці до готовності.
|
Інгредієнти квасоля біла - 500 гр. (в мене пачка 450 гр. );
томати у власному соку - 450 гр. ;
3-4 зубчики часнику;
1 цибулина;
3/4 ст. растітельного олії (у мене 0,5 ст. );
пучок петрушки;
сіль, перець.
Спосіб приготування квасолю замочити на ночь. На наступного дня відварити квасолю до готовності, злити воду і отставіть.
|
Інгредієнти 6 stuk-kruzho4ki marinowonnogo Ananasa, 6plast. -otbiwnih w suharjah., sliwki-200mlgr., Mazarella., 6weto4ek-bazelik., siru-tjortogo . .
Спосіб приготування otbewnije obzhariwaem kak wsegda w jai4noj glazure. Razogrewaem sliwki (schlagzanne) Obzharenoe mjaso perekladiwaem w druguju posudu bez ostatka masla, zaliwaem sliwkami gorja4imi, kladjom na kazhdij kusok po weto4ke bazilika, tomim 7-8min.
|
Інгредієнти 0,25 качана білоголової капусти
750 г яловичого фаршу
1 яйце
1 баклажан
100 г шинки
200-300 г заморожених овочів
2 помідора
1 велика цибулина
зелень
50 мл. вершків 10%
сіль, спеції
Спосіб приготування 1. Заморожені овочі злегка обсмажити, влити вершки і тушкувати ще 3 хв.
|
|