Інгредієнти1 б. консервованих печериць різаних
2 курячі грудки (філе)
4 шт. помідори
твердий сир 200-300 гр.
сіль, перець, карі, олія соняшникова
Спосіб приготуванняНалити на сковорідку соняшникової олії і обсмажити в ньому курку (попередньо порізати на шматочки 1 * 1 см приблизно) з печерицями, додати солі перцю і дрібку каррі. Нарізати помідори квадратиками, приблизно 1 * 1 см. Викласти в сковорідку шаром і не перемішувати з куркою і грибами. Накрити кришкою і готувати 15 хв. Сир натерти на крупній тертці, посипати зверху і готувати на повільному вогні ще 5 хвилин. Готово! Дуже смачно, цей рецепт я придумала сама:)
|