Суббота, 18.05.2024, 10:16
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Декабрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2009 » Декабрь » 18
    Інгредієнти 0. 5 склянки цукру, 1 стакан молочної сироватки або сколотин, 250 г ягід журавлини, 200 мл води, ванільний цукор Спосіб приготування Цукор розчинити у воді, нагріти до кипіння і охолодити. Промиті ягоди журавлини протерти через сито з нержавіючої сталі (або віджати сік у соковижималці), додаючи під час протирання підсолоджену воду, змішати з пахта або молочною сироваткою.
    Категория: Напої і коктейлі | Просмотров: 453 | Добавил: mrsuch | Дата: 18.12.2009


    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz