Суббота, 18.05.2024, 08:13
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Апрель » 20 » Горбуша під сирно-шпинатовий шубкою
    19:33
    Горбуша під сирно-шпинатовий шубкою

    Інгредієнти

    Горбуша - 700-800 гр
    Сир твердих сортів (у мене пармезан) - 200 гр
    Шпинат - 100гр
    Сік одного лимона
    Сливки (невеликий жирності) - 2 ст. л. (можна обійтися і без них)
    Сіль, перець

    Спосіб приготування

    Беремо нашу попередньо обробленої і очищену рибку і нарізаємо на порційні шматочки, у мене вийшло 4 шматочки (якщо у вас цільна тушка середнього розміру, можна приготувати її цілком).
    Поливаємо рибку соком лимона і залишаємо маринуватися на годинку. Після цієї процедури поміщаємо ще у форму з високими бортами, туди ж відправляємо маринад, посипаємо перцем (якщо є велика любов до солі, то можна і посолити), потім покриваємо шматочки сумішшю натертого сиру зі шпинатом і вершками. Покриваємо форму фольгою і відправляємо в розігріту духовку при 180 С на 20 хвилин, потім знімаємо фольгу й залишаємо рибку в духовці ще на 10 хвилин.
    Готову рибку можна полити соусом, в якому вона готувалася, я віддаю перевагу в цьому випадку соєвий. Виходить дуже просто і смачно. Приємного вам апетиту!

    Про рецепті

    Якщо у вас ціла тушка рибки тягне на 700гр, краще буде приготувати її цілком, послідовність та ж, тільки сирно-шпинатовий суміш вкладаємо в черевце. Успіхів
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 390 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz