Суббота, 18.05.2024, 11:08
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Май » 8 » Курочка фарширована картоплею
    01:07
    Курочка фарширована картоплею

    Інгредієнти

    2 склянки розім'ятого вареної картоплі
    2 столових ложки смальцю курячого
    1/2 склянки рубаного обсмаженого цибулі
    3 чайних ложки солі
    1/2 чайної ложки перцю
    курка - понад 2 кг
    1/2 чайної ложки тертого часнику
    1/2 склянки окропу

    Спосіб приготування

    Змішайте картопля з розтопленим смальцем, цибулею, однією чайною ложкою солі, 1/4 чайної ложки перцю, нафаршіруйте курку цією сумішшю і зашейте отверстіе. Натріте курку часником і залишилася, сіллю і перцем, смажте курку на сильному вогні в духовці близько 45 хвилин, поки вона не зарум'яниться, потім зменшіть вогонь, біля на сковороду окріп і смажте до готовності (близько 1,5 години), зрідка поливаючи курку утворився соком.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 546 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz