Інгредієнти2 склянки розім'ятого вареної картоплі
2 столових ложки смальцю курячого
1/2 склянки рубаного обсмаженого цибулі
3 чайних ложки солі
1/2 чайної ложки перцю
курка - понад 2 кг
1/2 чайної ложки тертого часнику
1/2 склянки окропу
Спосіб приготуванняЗмішайте картопля з розтопленим смальцем, цибулею, однією чайною ложкою солі, 1/4 чайної ложки перцю, нафаршіруйте курку цією сумішшю і зашейте отверстіе. Натріте курку часником і залишилася, сіллю і перцем, смажте курку на сильному вогні в духовці близько 45 хвилин, поки вона не зарум'яниться, потім зменшіть вогонь, біля на сковороду окріп і смажте до готовності (близько 1,5 години), зрідка поливаючи курку утворився соком.
|