Інгредієнти1 кг. свинини, 1/2 зубчики часнику або 1/2 ч. л. майорану, мелений перець, сіль, тонкі свинячі кишки, 150 р. шпику, бульйон,
картоплю.
Спосіб приготуванняСвинину пропустити через м'ясорубку або дрібно порубати,
додати сіль і мелений перець, натертий часник, цибуля, майоран, трохи бульйону, нарізаний шпик, все перемішати і
приготовленої масою начинити тонкі свинячі кішкі. Начіняя м'ясом кишки, їх закручують через кожні 15-20 см. Конци ковбасок перев'язати. Варити їх 10-15 хвилин в підсоленій
воді. Потім підсмажити в жіре. Колбаскі відокремити одну від одної, покласти на блюдо і залітьсалом, в якому вони смажилися. Смажена картопля покласти поруч з ковбасками. Окремо подати огірки, помідори, квашену капусту та зелень.
|