Суббота, 18.05.2024, 14:58
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2009 » Август » 26 » Ковбаса смажена по-домашньому
    19:21
    Ковбаса смажена по-домашньому

    Інгредієнти

    1 кг. свинини, 1/2 зубчики часнику або 1/2 ч. л. майорану, мелений перець, сіль, тонкі свинячі кишки, 150 р. шпику, бульйон,
    картоплю.

    Спосіб приготування

    Свинину пропустити через м'ясорубку або дрібно порубати,
    додати сіль і мелений перець, натертий часник, цибуля, майоран, трохи бульйону, нарізаний шпик, все перемішати і
    приготовленої масою начинити тонкі свинячі кішкі. Начіняя м'ясом кишки, їх закручують через кожні 15-20 см. Конци ковбасок перев'язати. Варити їх 10-15 хвилин в підсоленій
    воді. Потім підсмажити в жіре. Колбаскі відокремити одну від одної, покласти на блюдо і залітьсалом, в якому вони смажилися. Смажена картопля покласти поруч з ковбасками. Окремо подати огірки, помідори, квашену капусту та зелень.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 396 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz