Суббота, 18.05.2024, 08:12
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Август 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Август » 5 » "лобіо по харьковски"
    19:28
    "лобіо по харьковски"

    Інгредієнти

    спаржева квасоля 1кг
    баклажани 0,5 кг
    цибуля ріпчаста 0,5 кг
    солодкий перець 0,5 кг
    томати 0,5 кг
    гриби печериці 1кг
    бекон або жирний окіст 300г
    мисливські сосиски (або обсмажена свинина) 1кг
    сир сулугуні (або бринза, або 50 на 50) 500г
    сметана 500г
    борошно 1 ст. ложка
    рослинна олія для смаження
    м'ясний бульйон 0,5 л

    Спосіб приготування

    Овочі перемити. Спаржеву квасоля - обрізати хвостики і порізати на три частини. Цибуля, баклажани, солодкий перець очистити і нарізати кубиками приблизно 1см. Томати обшпарити зняти шкірки і дрібно нарізати. Гриби нарізати крупною соломкою приблизно за розміром спаржевої квасолі. Бекон і сир нарізати кубиками по 1см. Мисливські сосиски порізати довгою 2-3см.
    На сковороді на сильно розігрітій рослинній олії обсмажити окремо, послідовно, всі овочі та гриби скласти їх в каструлю залити 0,5 л. бульйону і поставити тушкувати на маленькому вогні. Бекон обсмажити, потім додати мисливські сосиски, обсмажити їх до рум'яної скоринки. На цьому ж жирі обсмажити ложку борошна і додати борошно, бекон і мисливські сосиски в каструлю до овочів, добре перемішати. Коли спаржева квасоля стане м'якою додати сметану, сир. Гасити ще кілька хвилин, посолити, додати спеції. Подавати відразу по готовності, з'їдається зазвичай без залишку, кількість продуктів з розрахунку на 10-12 порцій. Приємного апетиту.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 455 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz