Суббота, 18.05.2024, 10:58
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Май » 30 » Куряче м'ясо по-французьки
    19:51
    Куряче м'ясо по-французьки

    Інгредієнти

    - 1 кг курячого філе;
    - 2-3 цибулини;
    - 200 гр. майонезу;
    - 200 гр. бринзи або будь-який інший сир (на любителя);
    - 300 гр. печериць;
    - Можна кілька помідорів для краси;
    - 2-3 ложки вершкового або соняшникової олії;
    - Сіль, перець, зелень.

    Спосіб приготування

    Куряче філе промити і відбити, потім посолити, поперчити. Покласти на лист, попередньо змащений вершковим або соняшниковою олією. Викладати шарами: цибуля нарізану кільцями, сир натертий на крупній тертці, зверху полити майонезом. Запікати при t 180 градусів 30-40 хвилин. Перед подачею на стіл посипати зеленню.
    Смачного!
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 760 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz