Інгредієнти0,5 кг філе індички
по 2 ст. л. лимонного соку та олії
цибулина середнього розміру
зубчик часнику
50 г сухого білого вина
по 3 свіжих огірка та помідора
1-2 солодких перцю
по 3 ст. л. борошна і панірувальних сухарів
сіль, перець - за смаком
зелень
Спосіб приготуванняФіле індички скропити лимонним соком, посолити, поперчити. На добре розігріту сковороду влити 1 ст. л. рослинної олії, обсмажити дрібно нарізані цибулю і часник до золотистого кольору. Додати шматочки м'яса, запаніровані в борошні і сухарях, полити вином і посипати нарізаною зеленню, обсмажити з двох сторін, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 15 хв. Солодкий перець, очищений від насіння і нарізаний кільцями, обсмажити в олії, що залишилася. Через 10 хв додати нарізані кружальцями огірки, ще через 5 хв - помідори. Посолити, поперчити, тушкувати до готовності. Потім викласти овочі на індичку і тушкувати під кришкою ще 5 хв. Подавати філе гарячим, сбризнув лимонним соком і прикрасивши подрібненою зеленню.
|