Суббота, 18.05.2024, 08:27
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Август 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Август » 13 » Домашня ковбаса "Купати"
    19:34
    Домашня ковбаса "Купати"

    Інгредієнти

    Кишки свинні тонкі-багато, в користь, стати в нагоді.
    М'ясо свинина, жирне-2кг.
    Цибуля-2 головки
    часник-10зубочков
    Спеції:
    Імбир сушений
    Перець черн.
    Перець душить
    Базилік сушений
    Вино сухе виноградне-1-2стакана
    сіль

    Спосіб приготування

    Підготувати кишки, промити у холодній воді, вивернути навиворіт і счітстіть весь жирний слой. Все показано на фото
    М'ясо, нарізати і прокрутити двічі на м'ясорубці з цибулею.
    Часник очистити і розчавити ножем, дрібно порубати, додати до м'яса, також всі спеції, на ваш смак і сіль.
    Перемешть, влити вино або вино і воду, ретельно вимещівать фарш, не менше 5 мінут. Поставіть фарш в холодильник на 12 годин.
    Через, цього часу, наповнити кишки фаршем, перев'язуючи нитками, формуючи невеликі ковбаски.
    Готовим купати дати полежати 40 хвилин в прохолодному місці.
    Обсмажити під кришкою до готовності, не забувши проколоти ковбаски голочкою в декількох місцях.
    Готові ковбаски можна подавати з будь-яким гарніром або просто відрізати і є
    Смачного!

    Про рецепті

    Мене три дні "ковбасило", в реальному і переносному мисле. Купіла кишки, м'ясо і тут раптом, якісь природні аномалії, голова три дні дзвенить від цих аномалій, бур, але з реальною ковбасою розібралася. Результат-три види ковбаси і повний будинок наповнений ароматом, будоражущім апетит!
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 711 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz