ІнгредієнтиКишки свинні тонкі-багато, в користь, стати в нагоді.
М'ясо свинина, жирне-2кг.
Цибуля-2 головки
часник-10зубочков
Спеції:
Імбир сушений
Перець черн.
Перець душить
Базилік сушений
Вино сухе виноградне-1-2стакана
сіль
Спосіб приготуванняПідготувати кишки, промити у холодній воді, вивернути навиворіт і счітстіть весь жирний слой. Все показано на фото
М'ясо, нарізати і прокрутити двічі на м'ясорубці з цибулею.
Часник очистити і розчавити ножем, дрібно порубати, додати до м'яса, також всі спеції, на ваш смак і сіль.
Перемешть, влити вино або вино і воду, ретельно вимещівать фарш, не менше 5 мінут. Поставіть фарш в холодильник на 12 годин.
Через, цього часу, наповнити кишки фаршем, перев'язуючи нитками, формуючи невеликі ковбаски.
Готовим купати дати полежати 40 хвилин в прохолодному місці.
Обсмажити під кришкою до готовності, не забувши проколоти ковбаски голочкою в декількох місцях.
Готові ковбаски можна подавати з будь-яким гарніром або просто відрізати і є
Смачного!
Про рецептіМене три дні "ковбасило", в реальному і переносному мисле. Купіла кишки, м'ясо і тут раптом, якісь природні аномалії, голова три дні дзвенить від цих аномалій, бур, але з реальною ковбасою розібралася. Результат-три види ковбаси і повний будинок наповнений ароматом, будоражущім апетит!
|