Суббота, 18.05.2024, 07:42
Приветствую Вас Гость | RSS
[SEARCH_TITLE]
[SEARCH_FORM]
Главная | | Регистрация | Вход
Мой сайт
Форма входа
Меню сайта

Категории раздела
Інші рецепти [10]
Випічка [54]
Выпечка [19]
Гарниры [3]
Гарячі закуски [12]
Горячие закуски [6]
Десерты [8]
Другие рецепты [14]
Консервируем сами [3]
Основні блюда [35]
Салати [31]
Салаты [13]
Супи [8]
Супы [12]
Холодные закуски [12]
консервуючи самі [3]
Десерти [19]
Основные блюда [19]
Бутерброды и сэндвичи [1]
Гарніри [6]
Напитки и коктейли [4]
Напої і коктейлі [5]
Соуси-діпи-марінади [1]
Соуси-діпи-маринади [1]
Холодні закуски [9]
Новости [132]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Календарь
«  Август 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта
  • Ссылки.
  • Мазовецка.

  • Главная » 2010 » Август » 18 » ПЛОВ з гречкою ПО-УЗБЕЦЬКОМУ
    19:47
    ПЛОВ з гречкою ПО-УЗБЕЦЬКОМУ

    Інгредієнти

    500 г баранини
    500 г гречки
    1,5 склянки рослинного масла
    1 л води
    1 велика морква
    1 велика цибулина
    1-2 ч. л. зіри
    сіль
    чорний чи білий мелений перець

    Спосіб приготування

    гречану крупу промити й обсмажити в казані. Перекласти в миску.
    У звільнився казан налити рослинне масло. Викласти шматочки м'яса, приправленого сіллю і спеціями, порізані цибулю та моркву. Обсмажити.
    Зверху викласти обсмажену гречку, приправлену зірою. Залити водою.
    Тушкувати під кришкою до википання води.
    Подавати зі сметаною і зеленню.

    Про рецепті

    Я використовувала свинину замість баранини. Блюдо порадувало. Зира внесла до нього пряну нотку. Дарма я боялася, що поклала надто багато приправи.
    Категория: Основні блюда | Просмотров: 437 | Добавил: mrsuch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтов - uCoz