Інгредієнти500 г баранини
500 г гречки
1,5 склянки рослинного масла
1 л води
1 велика морква
1 велика цибулина
1-2 ч. л. зіри
сіль
чорний чи білий мелений перець
Спосіб приготуваннягречану крупу промити й обсмажити в казані. Перекласти в миску.
У звільнився казан налити рослинне масло. Викласти шматочки м'яса, приправленого сіллю і спеціями, порізані цибулю та моркву. Обсмажити.
Зверху викласти обсмажену гречку, приправлену зірою. Залити водою.
Тушкувати під кришкою до википання води.
Подавати зі сметаною і зеленню.
Про рецептіЯ використовувала свинину замість баранини. Блюдо порадувало. Зира внесла до нього пряну нотку. Дарма я боялася, що поклала надто багато приправи.
|